Jordan Reid

Jordan Reid

Odrasla sam u New Yorku, studirala kognitivnu neuroznanost (što je manje otmjeno nego što zvuči) na Sveučilištu Harvard, zatim sam se preselila u Hollywood kako bih nekoliko godina radila kao glumica. Nakon uistinu spektakularne implozije karijere , vratila sam se u NYC, udala za glazbenika kojeg sam upoznala na MySpaceu (donekle šokantno, taj je čovjek i dalje moj suprug) i pokušala smisliti što dalje.

Godine 2010. stvorio sam Ramshackle Glam kako bih pratila svoje eksperimente (i česte neuspjehe) u sferama mode, ljepote, zabave i uređenja doma. U godinama nakon toga Ramshackle Glam je bio predstavljen u publikacijama uključujući Time Magazine , Cosmopolitan , New York Observer , The Huffington Post i Lonny . Brend se izdvojio u tri web serije ( Jordan In The House, s Meredith Video Studios i dvije serije usmjerene na ljepotu za časopis Allure ) i dvije knjige – Ramshackle Glam (2014.) i Carrying On(2016). Radila sam i kao ambasador za robne marke, uključujući Dove, Simple Skincare, Timex, Thumbtack i Ecco Domani, te sam osmislila i snimila kampanje za tvrtke, uključujući DKNY, Neiman Marcus, St. Ives, Wacoal i Noritake.

Prošle jeseni otvorila sam online trgovinu pod nazivom glam | kamp s njujorškom umjetnicom Erin Williams, gdje prodajemo stvari kao što su bojanke za roditelje, trenirke koje zapravo želimo nositi i najcool dekicu na planetu (stvarno). Erin i ja također zajedno pišemo knjigu za Penguin Random House koja će biti objavljena početkom 2017.


Naslovi u ponudi

The Big Fat Activity Book for Pregnant People

The Big Fat Activity Book for Pregnant People

Jordan Reid, Erin Williams

Ultimativni must-have za svaku buduću mamu sa smislom za humor: bespoštedna, smjehotresna knjiga, ispunjena kvizovima, slagalicama, križaljkama, stranicama za pisanje dnevnika i histeričnim razmišljanjima o tome kakva je stvarno trudnoća.

Orion Publishing Group Ltd., 2017.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,56