Sarajevo

Sarajevo

Kasim Prohić

Iako manje poznata široj javnosti, ova knjiga zauzima posebno mjesto među djelima koja se bave duhovnom i kulturnom poviješću Sarajeva.

Knjiga "Sarajevo" autora Kasima Prohića predstavlja filozofski, kulturološki i povijesni esej o identitetu Sarajeva – grada koji je kroz stoljeća postao simbol susreta Istoka i Zapada, multikulturalnosti, ali i tragedije i otpora.

Ilustracije
Božo Stefanović
Naslovnica
Dobrivoje Beljkašić
Dimenzije
31 x 23,5 cm
Nakladnik
Turistički savez Sarajeva, Sarajevo
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Odvažnost izricanja : fenomenologija životnih formi

Odvažnost izricanja : fenomenologija životnih formi

Kasim Prohić
Razlog, 1970.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,35
Burda 2/2010

Burda 2/2010

Burda Mode, 2010.
Njemački. Latinica. Broširano.
4,98
Celulit

Celulit

Nicole Ronsard

Celulit- ona zadebljanja i jastučići sala koje prije niste mogli ukloniti, priručnik za zdravlje i ljepotu.

Globus, 1975.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,46 - 6,62
Kada zvati liječnika za bebe, mališane, mlade

Kada zvati liječnika za bebe, mališane, mlade

Christine A. Nelson, Susan C. Pescar

Popularno-znanstveno djelo koje na vrlo razumljiv i jednostavan način govori o bolestima beba, mališana i mladih.

Alfa, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
11,96
Enciklopedija u pitanjima i odgovorima

Enciklopedija u pitanjima i odgovorima

M. P. Bonne, J. Brasseur Siebenaler

Enciklopedija u pitanjima i odgovorima popularna je knjiga belgijskih autora koja služi kao sveobuhvatan vodič kroz različita područja znanja, odgovarajući na stotine pitanja o širokom rasponu tema.

Mladost, 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,566,05
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46