Povratak golog kuhara

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver

Na vrhu top-liste uspješnica više od pet mjeseci s knjigom "Goli kuhar", popularni Jamie Oliver napisao je nastavak te knjige, vezanu uz drugu sezonu hit emisija na BBC-ju.

U ovoj knjizi, Oliver se fokusira isključivo na domaću kuhinju, izbjegavajući restoranske recepte, te nudi niz brzih savjeta i recepata s lako dostupnim sastojcima koji osiguravaju ukusna jela uz minimalan trud.

Cilj autora je potaknuti čitatelje da steknu samopouzdanje u kuhanju i unesu promjene u svoje kulinarske navike. Knjiga je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje vještine u kuhinji, bez obzira na prethodno iskustvo. Recepti su jednostavni za praćenje, a naglasak je na svježim i sezonskim namirnicama.

"Povratak Golog kuhara" sadrži raznolike recepte, od predjela i glavnih jela do deserata, te uključuje i korisne savjete za organizaciju kuhinje i pripremu obroka. Jamie Oliver svojim pristupačnim stilom pisanja i entuzijazmom inspirira čitatelje da istražuju nove okuse i tehnike u kuhanju.

Naslov izvornika
The Return of the Naked Chef
Prijevod
Božica Jakovlev
Urednik
Dana Fruschutz
Dimenzije
25 x 19 cm
Broj strana
288
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-151-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Ribolovni vodič po Hrvatskoj

Ribolovni vodič po Hrvatskoj

Klašterka Veljko

Djelo ima informativno-praktični karakter i obuhvaća najvažnija ribolovna područja, vrste riba, tehnike ribolova, pravne regulative i savjete za uspješan boravak u prirodi.

Vlastita naklada, 1969.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Osnovi prve pomoći - uputstva za svakoga

Osnovi prve pomoći - uputstva za svakoga

Mirko Derganc
Jugoslovenski crveni krst, 1964.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
3,78 - 3,99
Top 10: Bruxelles / Brugge / Antwerpen / Gent

Top 10: Bruxelles / Brugge / Antwerpen / Gent

Antony Manson

Deseci Top 10 popisa – od Top 10 belgijskih piva do Top 10 umjetničkih galerija, muzeja i atrakcija za djecu. Informacije koje će svakom posjetitelju grada dobro doći. A kako biste uštedjeli vrijeme i novac, tu je i popis Top 10 stvari koje valja izbjeći.

Znanje, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,56
Jesti a ne gojiti se

Jesti a ne gojiti se

Marvin Small

Knjiga nudi praktične savjete o tome kako uživati u hrani bez prekomjernog debljanja, uz naglasak na uravnoteženu ishranu i zdrav životni stil.

Vuk Karadžić, 1966.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,62