Potpuni nadzor

Potpuni nadzor

David Baldacci
Baldacci

Potpuna kontrola Dejvida Baldačija je upravo ona vrsta romana koju biste očekivali od ovog autora: brz kao metak, zapetljan kao lopta, paranoičan do srži. Pravi, punokrvni triler.

Sidni Arčer veruje da je potpuna sreća tu, na dohvat ruke. Njena karijera je upravo krenula, njen suprug Džejson završava veoma odgovoran posao za Triton Global, vodeći svetski kompjuterski koncern, njena ćerka Ejmi je najdivnije stvorenje na svetu. Šta bi tu moglo poći po zlu?

U suštini sve. Jer u jednom danu ceo njen svet će se raspasti na potpuno neobjašnjiv način. Šta je tačno Džejson uradio za Triton Global? Zašto je nestao? Da li je uopšte živ? Kakve veze sa njim ima mrtvi (ili možda ubijeni) predsednik Centralne federalne banke? Zašto njen poslodavac odjednom ne veruje njenom najboljem radniku? Agent FBI Li Sojer, koji s pravom smatra da će Sidni uskoro biti u velikoj nevolji, želeo bi da zna odgovore na sva ova pitanja. Zato što neko veoma moćan misli da Sidni zna više nego što kaže i da joj neko očito radi o glavi.

Svojim drugim romanom Totalni nadzor, mladi vašingtonski advokat Dejvid Baldači potvrdio je uspeh koji mu je doneo prvi bestseler Neograničena moć. Kao i Džon Grišam, Baldači je pre svega neka vrsta bajkoslovca, njegovi pažljivo osmišljeni zapleti snagom nezaustavljive bujice će vas pomesti sve do poslednje stranice, a pokušaji odlučne i pametne mlade majke u nevolji da povrati život imala, držaće te budnim do kasno u noć.

Naslov originala
Total control
Prevod
Damir Biličić
Urednik
Neven Antičević
Ilustracije
Mario Jurjević
Dimenzije
24 x 15 cm
Broj strana
523
Izdavač
Algoritam, Zagreb, 1999.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hitac

Hitac

Baldacci
David Baldacci

David Baldacci autor je nekoliko svjetskih bestselera prevedenih na više od 45 jezika i prodanih u milijunskim nakladama, a njegovo ime postalo je sinonim za vrhunske špijunske i akcijske trilere koji su ga svrstali u red najpopularnijih pisaca današnjice

Znanje, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,50 - 6,54
Kći snijega

Kći snijega

London
Jack London
Svjetlost, 1964.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,45
Druga generacija

Druga generacija

Howard Fast

Nakon velikog uspjeha romana Doseljenici, evo i nastavka tog svjetskog bestselera. Štoviše, Druga generacija je svuda postigla još veći uspjeh od Doseljenika.

Znanje, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
Knjiga se sastoji od dva toma
8,36
Zračna pošta doktora Dolittla

Zračna pošta doktora Dolittla

Lofting
Hugh Lofting

Pošta doktora Dulitla je treća knjiga u seriji Doktora Dulitla.

Matica hrvatska, 1960.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
5,24
Trkači olovnih nogu I-III

Trkači olovnih nogu I-III

James Jones

Roman Trkači olovnih nogu objavljen je 1957. godine. Priča je to o ratnom veteranu koji se vraća u rodni grad, nakon što mu je propala karijera pisca. Roman ima elemente autobiografskog.

Otokar Keršovani, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
Knjiga se sastoji od tri toma
13,42
After Such Pleasures

After Such Pleasures

Dorothy Parker

Kratke priče, uključuju: Konj, Evo nas, Šteta, Iz Dnevnika jedne njujorške dame, Valcer, Sumrak pred vatromet, Mali sati, Osećanje, Mlada žena u zelenoj čipki, Dama sa lampom, Slava u danu.

Zephyr Books, 1942.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,986,99