Lady Killer

Lady Killer

Lisa Scottoline

Mlada advokatica traži svog nestalog rivala iz srednje škole i pronalazi više nego što je očekivala, u najnovijem visokooktanskom trileru autora bestselera Njujork tajmsa.

Ona je bistra, duhovita i dinamično privlačna. Pa zašto Meri DiNunzio i dalje ne može da dobije sastanak? Dok je njen ljubavni život zamrznut, njena karijera se zahuktava. U svojoj advokatskoj kancelariji je postala pravi tvorac kiše, privlačeći nove klijente iz svoje verne baze obožavatelja Južne Filadelfije. Ali od svih prijatelja – od malih nogu, rođaka i stričeva erzac koji dolaze po pomoć, poslednja osoba koju očekuje da vidi je Triš Gambini, super-foksi kolorista – i Meriin rival u srednjoj školi. U to vreme, dok je Meri postajala direktna predsednica Latin kluba i širom sveta, glavna devojka/drolja Triš je pala u religiju i bila je jedna od najpopularnijih devojaka u razredu. Ali nekada neustrašiva tinejdžerka postala je žena koja se uplašila svog dečka Bobija Mankuza, nasilnog dilera droge za mafiju. Meri se dobro seća Bobija. On je bio njena prva srednjoškolska zaljubljenost. . . i više. Iako je saosećajna sa Trišinom nevoljom, Meri ili zakon zaista ništa ne mogu da urade. Trenutno ova Italijanka ima previše na svom tanjiru da bi brinula o Triš. Uhvaćena je usred pravne tučnjave između Kluba navijača njenog oca Deana Martina i Društvenog društva Frank Sinatra. Dinovi fanovi su umorni od toga što Francis Albert predvodi King of Cool i žele da tuže za emocionalnu nevolju. Ali to je samo početak nevolje za Meri. Triš iznenada nestaje, a zatim i Bobi Mankuso. Dok Bobi ne bude pronađen - mrtav. Da bi sprečila pobunu i sačuvala svoju reputaciju među komšijama i porodicom, devojka iz Južne Filadelije mora pronaći Triš i rešiti ubistvo. I ona će to učiniti na svoj način, mada možda uz malu pomoć Dina i Frenka.

Dimenzije
23 x 15 cm
Broj strana
439
Izdavač
Pan Macmillan, London, 2008.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.
ISBN
978-0-23070-701-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Inside, Outside

Inside, Outside

Herman Wouk

Od sveta religije do sveta šou-biznisa, od bojnog polja do pozorišta predsedničke politike, roman prati dramatične, često smešne avanture jedne jevrejske porodice na putu ka američkom snu.

Fontana Books (Collins), 1986.
Engleski. Latinica. Broširano.
7,16
Tri srca

Tri srca

London
Jack London
Izdavačko preduzeće "Rad", 1956.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
5,64
Svijet je pun razvedenih žena

Svijet je pun razvedenih žena

Collins
Jackie Collins
Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
5,003,50
U vlasti

U vlasti

Bromfield
Louis Bromfield
Sportska knjiga, 1952.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
2,24 - 2,36
The Wedding Diaries

The Wedding Diaries

Linda Francis Lee
Random House Publishing Group, 2003.
Engleski. Latinica. Broširano.
3,58
Boje istine

Boje istine

Hannah
Kristin Hannah

Prelijepa priča o ljubavi i mržnji, rivalstvu i pomirenju, oduševit će i najzahtjevnije čitatelje.

Znanje, 2020.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,30