Mreža šapata

Mreža šapata

Chandler Baker

Triler i oda svakoj ženi koja je ikad udarila u stakleni strop, odslušala seksualne aluzije ili se osjetila uznemiravanom na radnom mjestu. Pametan, artikuliran i duhovit roman koji će osvojiti široku publiku.

Mlada američka spisateljica, ujedno i pravnica, napisala je izvrstan roman o četiri žene i jednom muškarcu na vrhuncu #MeToo pokreta. Priča prati tri pravnice u velikoj korporaciji za proizvodnju sportske opreme Truviv, Sloane, Ardie i Grace, koje nakon smrti glavnog direktora iščekuju imenovanje njegova nasljednika – a glavni kandidat njihov je šef, Ames Garrett, ozloglašen po svojem postupanju prema ženama. Istodobno, Dallasom počne kružiti popis „muških gadova“ i Ames na njoj zauzima istaknuto mjesto. U cijelu priču upliće se i Rosalita, spremačica u korporaciji, čije je iskustvo s Amesom uistinu specifično.

Mreža šapata američke spisateljice Chandler Baker provokativan je, uznemirujući ali i iznenađujuće zabavan triler koji izvanredno oslikava svijet u kojem živimo. Kakve su sve posljedice kad moćni muškarac završi u Excel tablici koja od tajne liste postaje medijska vijest, Chandler Baker secira na mudar i ironičan način, sve do poprilično neočekivana raspleta. I tjera čitatelja da se zapita: kad se zaista prekorači granica i hoće li ljudi konačno čuti i šapat?

Naslov originala
Whisper Network
Prevod
Borivoj Radaković
Dimenzije
21 x 14 cm
Broj strana
424
Izdavač
V.B.Z, Zagreb, 2023.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53520-635-4

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Novo
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

U vlasti

U vlasti

Bromfield
Louis Bromfield
Sportska knjiga, 1952.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
2,24 - 2,36
Ben Hur

Ben Hur

Wallace
Lewis Wallace

Ben-Hur: Priča o Hristu objavljena je 12. novembra 1880. i smatra se „najuticajnijom hrišćanskom knjigom devetnaestog veka“. Postao je američki najprodavaniji roman, nadmašivši Kolibu ujaka Toma Harijet Bičer Stou.

Mlado pokolenje, 1963.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
Knjiga se sastoji od dva toma
13,96
The President's Mistress

The President's Mistress

Patrick Anderson

Narativ se odvija u pozadini Vašingtona, zadubljujući se u zamršenu oblast unutrašnje politike u glavnom gradu nacije. Usredsređena na tragičnu smrt predsednikove ljubavnice, priča prati potragu njenog bivšeg ljubavnika za istinom i pravdom.

Magnum Books, 1977.
Engleski. Latinica. Broširano.
4,65
Chatterton

Chatterton

Ackroyd
Peter Ackroyd
Mladost, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
3,99
Dražba predmeta 49

Dražba predmeta 49

Thomas Pynchon

Thomas Pynchon je suvremeni američki prozaik kultne slave i brižno čuvane anonimnosti u privatnom životu. Ovo je uopće prvi prijevod Pynchonova djela na hrvatski jezik.

Ceres, 1998.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,36 - 6,32
Kći snijega

Kći snijega

London
Jack London

Radnja romana događa se na Aljasci pred kraj 19 st. u vrijeme dok su društveni zakoni civilizacije bili tek u povojima. Na teritoriju su obitavali starosjedioci Indijanci i tek pokoji doseljenik…

Mladost, 1982.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,52