The Bourne Sanction

The Bourne Sanction

Robert Ludlum
Ludlum

Jason Bourne vraća se na Sveučilište Georgetown i blagi svijet svog alter ega, David Webb, nadajući se normalnosti. No, nakon toliko adrenalinom natopljenih godina riskiranja života, Bourne se našao pod mirnim životom profesora lingvistike.

Svjestan svojih frustracija, njegov akademski mentor, profesor Specter, traži pomoć u istrazi ubojstva bivšeg studenta od strane dosad nepoznate muslimanske ekstremističke sekte. Mladić je poginuo noseći informacije o terorističkim aktivnostima skupine, uključujući trenutačni plan napada na Sjedinjene Države.

Organizacija, Crna legija i njezina smrtonosna zavjera također su se pojavile na radaru Središnje obavještajne službe, gdje se nova direktorica Veronica Hart bori da potvrdi svoj autoritet. Osjetivši priliku da preuzmu kontrolu nad CI-jem pokazujući Hartovu nesposobnost, operativci Nacionalne sigurnosne agencije planiraju ostvariti ono što CI nikada nije mogao uloviti i ubiti Bournea.

U Europi, Bornova istraga Crne legije pretvara se u jednu od najsmrtonosnijih i najzamršenijih operacija njegovog dvostrukog života - potragu za vođom ubojite terorističke skupine s korijenima u najmračnijim danima Drugog svjetskog rata- sve dok je ubojica briljantan i oštećen kao on sam sve bliže iz minute u minutu . . .

Dimenzije
18 x 11 cm
Broj strana
614
Nakladnik
Orion Publishing Group Ltd., London, 2009.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.
ISBN
978-0-75288-421-9

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 13,229,92
Popust od 25% vrijedi do 02.05.2024. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nasleđe Skarlati

Nasleđe Skarlati

Ludlum
Robert Ludlum
BIGZ, 1989.
Srpski. Latinica. Broširano.
6,14
Bourneov identitet

Bourneov identitet

Ludlum
Robert Ludlum

Bourneov identitet špijunski je triler Roberta Ludluma iz 1980. koji govori o Jasonu Bourneu, čovjeku s izvanrednim sposobnostima preživljavanja koji ima retrogradnu amneziju i mora pokušati otkriti svoj pravi identitet.

Prosvjeta, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,98
Moskovski vektor

Moskovski vektor

Ludlum, Larkin
Robert Ludlum, Patrick Larkin

Tajanstvena bolest od koje se umire u stravičnim mukama širi se, poput epidemije, među najvišim dužnosnicima nekolicine europskih zemalja nakadašnjeg Istočnog bloka, a zahvaća i niz američkih eksperata kojima je rad u veleposlanstvima paravan za špijunažu

Extrade, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,56
Nesreća nevinih

Nesreća nevinih

Christie
Agatha Christie

Nesreća nevinih je kriminalistički roman Agathe Christie. Po njezinom mišljenu to joj je uz Zlu kuću, najbolji roman koji je napisala.

Globus, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
6,99
Noćni vlak

Noćni vlak

Martin Amis

Noćni vlak kriminalistički je roman u čijim je središtu istraga naizgled nemotiviranog samoubojstva mlade astrofizičarke.

V.B.Z, 2000.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Svaštara

Svaštara

Andrić
Dragoslav Andrić
Znanje, 1985.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,99 - 5,32