Top 40 hrvatskih predjela: korak-po-korak

Top 40 hrvatskih predjela: korak-po-korak

Ivo Semenčić, Bruno Šimonović
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
64
Nakladnik
Extrade, Kastav, 2005.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53240-026-7

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Zepter international, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,98 - 3,99
Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja

Marija Zaninović

Vegetarijanska kuhinja je iscrpna knjiga raznovrsnih recepata po namirnicama koji su popraceni fotografijama jela i namirnica.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,36
Pecimo s veseljem

Pecimo s veseljem

Recepti u registratoru podljeni po skupinama

I M P.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,98
Mediteran za stolom

Mediteran za stolom

Ivanka Biluš, Božica Brkan

Ova knjiga je sjajna autorska usporedna analiza hrvatske s najbližim joj kuhinjama sredozemnoga kruga.

Alfa, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,32
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22