Vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani

Vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani

Margaret Ashwell, Gaynor Bussell, Liz Clasen, Jane Egginton, Sigrid Gibson, Azmina Govindji, Jane Mcclenaghan, Fiona Wilcock

Najpotpuniji vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani koji će Vam na više od 400 stranica i preko 350 korisnih fotografija i ilustracija pomoći da izađete na kraj s više od 90 bolesti.

Savjetovat će Vas kako koristiti vitamine, minerale i bilje u prevenciji, ali i liječenju bolesti i tegoba koje Vas muče, a ujedno ćete doznati kako možete poboljšati zdravlje i prorijediti odlaske liječniku, kao i uzimanje lijekova.

Prvi dio knjige čine detaljni podatci o sedamdesetak dodataka prehrani poredanih abecednim redom. Za svaki dodatak opisano je što je on u biti, na koji način pridonosi zdravlju te sprečavanju određenih tegoba. Drugi dio knjige obuhvaća određene poremećaje i bolesti organizma u interakciji s pojedini dodatcima prehrani. Zanimljivost su činjenice i savjeti na rubovima stranica koji dobro dođu svakom čitatelju.

Naslov originala
Reader's Digest guide to vitamins, minerals and supplements
Prevod
Ana Vujaklija
Urednik
Ivanka Borovac
Ilustracije
Lisa Koenig, Martin Norris
Naslovnica
Celia Rumley
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
415
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 2008.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53140-294-1

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Prošlo je vreme kada su vegetarijanci smatrani hirovitim pojedincima. Moderna vegetarijanska kuhinja je sveža i mlada, uzbudljiva i prefinjena, a sve više gurmana pronalazi sebe u vegetarijanstvu.

Veble Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
27,54
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,323,99
Biskupski sladopek

Biskupski sladopek

Marija Šenoa, Zdenko Šenoa

Knjiga „Biskupski sladopek“ daje uvid u istoriju porodice Šenoa i objavljuje stare recepte za poslastice Alojza Šenoe.

Školska knjiga, 1993.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,995,99
Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Branka Vlahović

Svaki naš pažljivo odabrani meni sastoji se od julha, glavno jelo, zadovoljiće zahteve savremene ishrane zasnovane na zdravim i laganim jelima.

Alfa, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
16,52 - 17,28
Brza i ukusna jela: više od 500 recepata za istinske sladokusce

Brza i ukusna jela: više od 500 recepata za istinske sladokusce

Reč je o odličnoj kuvarici Brzi i ukusni obroci u izdanju Mozaik knjige i Reader's Digest-a koja će vam pomoći da pripremite obroke za samo nekoliko minuta i zaboravite na sate provedene za šporetom.

Mozaik knjiga, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,96