Vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani

Vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani

Margaret Ashwell, Gaynor Bussell, Liz Clasen, Jane Egginton, Sigrid Gibson, Azmina Govindji, Jane Mcclenaghan, Fiona Wilcock

Najpotpuniji vodič kroz vitamine, minerale i dodatke prehrani koji će Vam na više od 400 stranica i preko 350 korisnih fotografija i ilustracija pomoći da izađete na kraj s više od 90 bolesti.

Savjetovat će Vas kako koristiti vitamine, minerale i bilje u prevenciji, ali i liječenju bolesti i tegoba koje Vas muče, a ujedno ćete doznati kako možete poboljšati zdravlje i prorijediti odlaske liječniku, kao i uzimanje lijekova.

Prvi dio knjige čine detaljni podatci o sedamdesetak dodataka prehrani poredanih abecednim redom. Za svaki dodatak opisano je što je on u biti, na koji način pridonosi zdravlju te sprečavanju određenih tegoba. Drugi dio knjige obuhvaća određene poremećaje i bolesti organizma u interakciji s pojedini dodatcima prehrani. Zanimljivost su činjenice i savjeti na rubovima stranica koji dobro dođu svakom čitatelju.

Naslov originala
Reader's Digest guide to vitamins, minerals and supplements
Prevod
Ana Vujaklija
Urednik
Ivanka Borovac
Ilustracije
Lisa Koenig, Martin Norris
Naslovnica
Celia Rumley
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
415
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 2008.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53140-294-1

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,204,67 - 6,226,20
Kuvar

Kuvar

Zepter international, 1991.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
2,74 - 2,86
Deserti bolji no ikad

Deserti bolji no ikad

Rosemary Wilkinson

Sveobuhvatna kulinarska zbirka: 200 recepata za pripremu deserata korak po korak.

Naklada Fran, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,96
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Ribe, meso jaja

Ribe, meso jaja

Knjiga recepata

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,995,99