Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija kolekcija recepata na hrvatskom tržištu, jer je sačinjena od tradicionalnih, isprobanih recepata prikupljenih od baka, majki i prijateljica koje nam konačno otkrivaju svoje male tajne...

Proces pripreme svakog deserta je objašnjen na najjednostavniji način, tako da i oni koji nikada nisu pripremali kolače mogu da razumeju pripremu i uspešno naprave i najkomplikovaniju tortu.

Kolači od kvasnog testa (orasi, pereci, čizkejk, krofne, kiflice...); Torte od peciva (pite, pogačice, pape, torte, ravioli...); Kolači od lisnatog testa (krumpi, piroške, savija...); Torte od hrskavog testa (ekleri, princezi krofne...); Benderi (štrukli, gibanice, džamera...); Torte od biskvitnog testa (torte, kocke, banis, kiflice...); Torte (Margarit, brucoški kolač, torta od ananasa, taftova torta...); Torte sa napolitankama (trobojka, piramida, šah torta, slavonske kocke...); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, rozete, fritule, fritule...); Razne poslastice (mandulet, paradajz, bobičasto voće, rozada...); Nepečeni kolači (jagode, orahove kugle, šipke, Rafaelo kuglice, lubenice...).

Urednik
Lidija Šare
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
122
Izdavač
Marjan tisak, Split, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-339-3

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija kolekcija recepata na hrvatskom tržištu, jer je sačinjena od tradicionalnih, isprobanih recepata prikupljenih od baka, majki i prijateljica koje nam konačno otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,323,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Elisabetta Cametti

Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Prilozi i salate

Prilozi i salate

Hrvatska obiteljska kuharica

Mozaik knjiga, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,62
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82