Lady Killer

Lady Killer

Lisa Scottoline

Mlada odvjetnica traži svoju nestalu suparnicu iz srednje škole i pronalazi više nego što je očekivala, u najnovijem visokooktanskom trileru autorice bestselera New York Timesa.

Ona je bistra, duhovita i dinamično atraktivna. Pa zašto Mary DiNunzio još uvijek ne može dobiti spoj? Dok joj je ljubavni život zamrznut, karijera joj se zahuktava. Postala je prava kiša u svojoj odvjetničkoj tvrtki, privlačeći nove klijente iz svoje vjerne baze obožavatelja South Phillyja. Ali od svih prijatelja iz bloka, rođaka u drugom koljenu i ersatz ujaka koji dolaze po pomoć, posljednja osoba koju očekuje da će vidjeti je Trish Gambini, super-lisica koloristica za kosu - i Maryna suparnica iz srednje škole. U to vrijeme, dok je Mary postajala predsjednica Latin Cluba i posvuda najvjerojatnije da će postati svetica, glavna Zla djevojka/drolja Trish pala je vjeronauk i bila jedna od najpopularnijih djevojaka u razredu. Ali nekoć neustrašiva tinejdžerica postala je žena koja se užasava svog dečka koji živi u njoj, Bobbyja Mancusa, nasilnog dilera droge za mafiju koji nosi oružje. Mary se vrlo dobro sjeća Bobbyja. Bio je njezina prva srednjoškolska simpatija. . . i više. Iako suosjeća s Trishinom nevoljom, Mary ili zakon zapravo ništa ne mogu učiniti. Upravo sada ova Talijanka ima previše toga na tanjuru da bi brinula o Trish. Uhvaćena je usred pravne tučnjave između Kluba obožavatelja Deana Martina njezina oca i Društvenog društva Franka Sinatre. Dinovi obožavatelji umorni su od toga što je Francis Albert nadmašio kralja kula i žele ga tužiti za emocionalnu bol. Ali to je tek početak nevolja za Mary. Trish iznenada nestane, a zatim i Bobby Mancuso. Sve dok Bobbyja ne pronađu — mrtvog. Kako bi spriječila pobunu i spasila svoj ugled među susjedima i obitelji, djevojka iz South Phillyja mora pronaći Trish i riješiti ubojstvo. I ona će to učiniti na svoj način, iako možda uz malu pomoć Deana i Franka.

Dimenzije
23 x 15 cm
Broj strana
439
Nakladnik
Pan Macmillan, London, 2008.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.
ISBN
978-0-23070-701-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Armageddon 2

Armageddon 2

Uris
Leon Uris

Roman Leona Urisa iz 1963. o Berlinu i Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata. Roman počinje u Londonu tijekom Drugog svjetskog rata i ide do okupacije Berlina od strane Četiri sile i sovjetske kopnene blokade zapadnih četvrti grada.

Otokar Keršovani, 1982.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
5,323,99
Svaka mala stvar

Svaka mala stvar

Young
Samantha Young

Drugi nastavak serijala Šetnica srca.

Fokus komunikacije d.o.o., 2022.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,269,01
Coruscant Nights I: Jedi Twilight

Coruscant Nights I: Jedi Twilight

Michael Reaves

S mračnim usponom Carstva i praktički izbrisanim Jedi vitezovima, jedan Jedi koji je izbjegao masakr predviđen je za spoj sa sudbinom i sukob s Darth Vaderom.

Del Rey, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,99
Pastuh

Pastuh

Collins
Jackie Collins
Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
3,98 - 3,99
Summer Days

Summer Days

Susan Mallery
Harlequin Books S.A., 2012.
Engleski. Latinica. Broširano.
3,20
On Writers and Writing 2012 Desk Diary

On Writers and Writing 2012 Desk Diary

Helen Sheehy, Leslie Stainton
Tide-Mark Press Ltd., 2011.
Engleski. Latinica. Broširano.
5,99