Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

Ova knjiga sadrži recepte za svačiji ukus. Unesite raznovrsnost u svoju ishranu i razmazite sebe i članove svoje porodice nekim od ponuđenih vegetarijanskih recepata koji će uskoro postati omiljeni.

Samo ste želeli dodatnu porciju povrća? Onda ste na pravom mestu. Nije bitno da li su u pitanju prefinjene Ratatouille lazanje, mirisni kolač od krompira, slatko-kiseli ražnjići sa povrćem ili neobični tartleti sa jajima i začinskim biljem - naš izbor recepata je zaista toliko raznolik da vam meso, riba i mesne prerađevine uopšte neće nedostajati. Sveže salate i predjela za grickalice oduševiće vas jednako kao i jela od svežeg povrća, inventivne kombinacije sa krompirom i testeninom, ili ukusne i pomalo neobične sa žitaricama i graškom.

Prevod
Renata Jandrašek
Dimenzije
26 x 21 cm
Broj strana
128
Izdavač
Nauman & Gobel, Koln, 2015.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-3-62513-584-5

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska kuharica

Hrvatska kuharica

Stevo Karapandža
Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
15,42
Suvremeni kuhar: 3200 recepata i savjeta

Suvremeni kuhar: 3200 recepata i savjeta

Aleksandar Đaja, Dušanstanković, Radoslav Paunović, Dušica Petrović, Dušan Miković, Janko Kerčmar
Izdavački zavod Jugoslavija, 1973.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
18,56
Mali kuvar

Mali kuvar

Živka Vidojković

Ekspresni obroci, kulinarski bonton

Živka Vidojković, 1971.
Srpski. Ćirilica. Broširano.
2,74
Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Poznata i omiljena jela iz celog sveta, odlični recepti za roštilj, svečana jela i svaki dan.

Veble Commerce, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Urban Demšar

Velika kulinarska zbirka: 6.

24 sata, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,50
Pecimo s veseljem

Pecimo s veseljem

Recepti u vezivu podeljeni po grupama

I M P.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,98