Da Vincijev kod

Da Vincijev kod

Dan Brown
Brown

Za vrijeme službenog posjeta Parizu harvardskog profesora Roberta Langdona jedne noći probudi policija. U Louvreu je ubijen vremešni kustos s kojim se Langdon trebao naći tijekom večeri, a pokraj njegova su tijela pronađeni nerazumljivi kodovi...

Langdon saznaje da je glavni osumnjičeni u istrazi, a u dešifriranju zagonetnih kodova pridružuje mu se nadarena francuska kriptologinja Sophie Neveu. Polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima velikog umjetnika i izumitelja Leonarda da Vincija i da su ostavljeni baš njima. U utrci s vremenom i francuskom policijom Langdon i Neveu shvaćaju da svi dijelovi slagalice vode k nečem mnogo većem od njih samih – najvećoj zavjeri u posljednja dva tisućljeća. Lov na povijesnu tajnu postaje spašavanje drevnih istina. Da Vincijev kod jedan je od najuspješnijih bestselera svih vremena u cijelom svijetu – roman kojim je Dan Brown dokazao svoju jedinstvenu spisateljsku umješnost. Ovo izdanje promijenjeno je i prilagođeno novim generacijama. K tome sadrži i fotografije u koloru s prikazima nekih od umjetničkih djela i mjesta koja su bila tragovi u odgonetavanju drevne istine. Čitateljima je zajamčeno nezaboravno i napeto putovanje od Pariza do Londona i do tajnih hodnika naše povijesti.

Naslov originala
The Da Vinci Code
Prevod
Suzana Sesvečan
Urednik
Nenad Rizvanović
Dimenzije
24 x 16 cm
Broj strana
448
Izdavač
V.B.Z, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53201-337-5

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u vrlo dobrom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol

Brown
Dan Brown

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman Izgubljeni simbol, izvanredni nastavak svjetskih bestselera Anđeli i demoni i Da Vincijev kod, trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.

V.B.Z, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,86
Digitalna tvrđava

Digitalna tvrđava

Brown
Dan Brown

Kad se neuništivi stroj za dešifriranje u vlasništvu Nacionalne sigurnosne agencije susretne sa tajanstvenim kodom kojeg ne može razbiti, Agencija poziva u pomoć svoju glavnu kriptografkinju Susan Fletcher, nadarenu i prelijepu matematičarku.

V.B.Z, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,50
Nasljeđe pustinje

Nasljeđe pustinje

Grey
Zane Grey
Otokar Keršovani, 1966.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,20
Glasovi u kući

Glasovi u kući

Buck
Pearl Buck
Rad, 1971.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Moby Dick ili Bijeli kit

Moby Dick ili Bijeli kit

Melville
Herman Melville

Moby Dick iznimno je i izvanredno djelo svjetske književnosti, u američkoj kulturi zauzima približno ono mjesto što ga u drugim, starijim literaturama imaju veliki nacionalni spjevovi – od Homerovih do Miltonovih.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1978.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
7,24
Čudesni putevi postanka

Čudesni putevi postanka

Stone
Irving Stone
August Cesarec, 1985.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
Knjiga se sastoji od dva toma
7,50