U vodu

U vodu

Paula Hawkins

Ovaj napeti psihološki triler, koji govori o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni, ne ispušta se iz ruku do posljednjeg retka.

Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljivu tinejdžericu zadesila je ista sudbina. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama. No njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja je plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla. Mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti. Pazite se mirne površine – nikad ne znate što vreba ispod nje! Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost. PAULA HAWKINS petnaest je godina radila kao novinarka prije no što se okušala u pisanju romana. Rođena i odrasla u Zimbabveu, 1989. se preselila u London i otad živi ondje. Njezin prvi triler, Djevojka u vlaku, postao je veliki svjetski hit i prodao se u gotovo 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kinoblagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. U vodu je njezin drugi kriminalistički roman.

Naslov izvornika
Intro the water
Prijevod
Mirna Čibranić
Urednik
Zoran Maljković
Naslovnica
Ivica Jandrijević
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
368
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2017.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53142-176-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Djevojka u vlaku

Djevojka u vlaku

Paula Hawkins

Djevojka u vlaku prvi je roman Paule Hawkins koji se odmah po objavljivanju našao na vrhu ljestvica najprodavanijih knjiga.

Mozaik knjiga, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,29
Male prljave laži

Male prljave laži

Sharon Bolton

U maloj i izoliranoj sredini Falklandskog otočja nestanak djeteta prava je rijetkost, a zbog surova krajolika može značiti samo užasnu tragediju.

Znanje, 2017.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,34
Džep pun žita

Džep pun žita

Christie
Agatha Christie
Globus, 1976.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,99
Meni pripadaš

Meni pripadaš

Clark
Mary Higgins-Clark
Mozaik knjiga, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,99
Pljačkaši crkava - istiniti kriminalistički slučajevi

Pljačkaši crkava - istiniti kriminalistički slučajevi

G. H. Mostar, Robert A. Stemmle

Među najčitanije knjige u mnogim zemljama spadaju one u kojima su opisani istiniti kriminalistički slučajevi koji su svojedobno privukli pažnju šire javnosti. Takva je i ova knjiga.

Znanje, 1981.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,99
Javorov drvored

Javorov drvored

Grisham
John Grisham

Seth Hubbard je samozatajni južnjački bogataš koji umire od raka i nema povjerenja ni u koga. Prije no što počini samoubojstvo objesivši se sa stabla javora, Hubbard ostavlja novu, rukom pisanu oporuku.

Znanje, 2016.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98