U vodu

U vodu

Paula Hawkins

Ovaj napeti psihološki triler, koji govori o neuhvatljivosti istine i porodici koja se raspada zbog tajni, ne ispušta se do poslednjeg reda.

Samohrana majka pronađena je mrtva u reci koja protiče kroz grad. Ranije tog leta, osetljivi tinejdžer je doživeo istu sudbinu. Njih dve nisu prve žene koje su umrle u tim mračnim vodama. Ali njihova smrt je uznemirila reku i njenu istoriju i otkrila davno potopljene tajne. Utopljenika je ostala sa usamljenom petnaestogodišnjom ćerkom. Bez oca i majke, a sada bez ijednog prijatelja, našla se na brizi mamine sestre, stranca koji je plaši i koji je odvučen na mesto odakle je namerno pobegla. Mesto na koje se zaklela da se nikada neće vratiti. Čuvajte se mirne površine - nikad ne znate šta se krije ispod nje! Sa istim napetim stilom i pronicljivim razumevanjem ljudskih nagona, kojim je svojim prvencem Devojka u vozu osvojila milione čitalaca širom sveta, Paula Havkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osećanja i sećanja, kao i razarajući uticaj prošlosti na sadašnjost. PAULA HOKINS je petnaest godina radila kao novinarka pre nego što se okušala u pisanju romana. Rođena i odrasla u Zimbabveu, preselila se u London 1989. godine i od tada živi tamo. Njen prvi triler, Devojka u vozu, postao je veliki globalni hit i prodat je u skoro 20 miliona primeraka širom sveta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je svetski bestseler i hit na blagajni sa Emili Blant u glavnoj ulozi. U vodi je njen drugi kriminalistički roman.

Naslov originala
Intro the water
Prevod
Mirna Čibranić
Urednik
Zoran Maljković
Naslovnica
Ivica Jandrijević
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
368
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 2017.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53142-176-8

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Djevojka u vlaku

Djevojka u vlaku

Paula Hawkins

Devojka u vozu je prvi roman Pole Hokins, koji se odmah po objavljivanju našao na vrhu liste najprodavanijih.

Mozaik knjiga, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,29
Baskervilski pas

Baskervilski pas

Doyle
Sir Arthur Conan Doyle

U ovoj knjizi Sherlock Holmes istražuje legendu o obitelji Baskerville. Sherlock i njegov vjerni prijatelj dr. Watson, suočavaju se u ovom trileru sa zvijeri iz Dartmoora.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
2,78 - 4,99
Kiparica

Kiparica

Minette Walters

Kiparica je drugi roman Minette Walters, jedne od najpopularnijih i najprodavanijih britanskih autorica kriminalističkih romana. Ovaj mračni, napet i neobičan roman nagrađen je prestižnom Nagradom Edgar Allan Poe za najbolji kriminalistički roman.

Mozaik knjiga, 1997.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,34
Led

Led

Ed Mcbain

Autor bestselera Ed Mekbejn povlači sve tačke u Iceu, klasičnom delu svoje hvaljene serije Station 87 koja spaja intenzivan zaplet, ugrizne dijaloge i uzbudljivu napetost.

Spektar, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
3,50
Tajne grobnica

Tajne grobnica

Kathy Reichs
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,223,65
Američko-hrvatski u boji( dio prvi : Marija i zvijer)

Američko-hrvatski u boji( dio prvi : Marija i zvijer)

Dejan Šorak
Algoritam, 2008.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,50