Fauna Evrope : priručnik za određivanje životinjskih vrsta

Fauna Evrope : priručnik za određivanje životinjskih vrsta

Harry Garms, Leo Borm
Naslov izvornika
Fauna Europas: Bestimmungslexikon
Prijevod
Ivo Matoničkin, Ivan Habdija, Nikola Tvrtković
Urednik
Danica Vujnovi9ć
Ilustracije
Wilhelm Eigener
Naslovnica
Tadej Tozon
Dimenzije
30 x 17 cm
Broj strana
549
Nakladnik
Mladinska knjiga, Zagreb, 1981.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Neuzeitliche Tierheilkunde : Handbuch der Gesundheitspflege, Zucht, Geburtshilfe, des Hufbeschlages usw. unserer Haustiere

Neuzeitliche Tierheilkunde : Handbuch der Gesundheitspflege, Zucht, Geburtshilfe, des Hufbeschlages usw. unserer Haustiere

Dr. W. Becker

Veterinary manual of health care, breeding, midwifery, shoeing, etc. of our pets. Published by W. Becker in collaboration with well-known experts, 756 text illustrations, 12 multi-colored plates, with models in excellent condition.

Ernst Wiest Nachfolger Verlag, 1941.
Njemački. Gotica. Tvrde korice.
62,54
Preistorijske životinje

Preistorijske životinje

Josef Augusta, Zdenek Burian
Mlado pokolenje, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
13,48
Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Gmizavci

Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Gmizavci

Karl P. Schmidt, Robert F. Inger
Mladinska knjiga, 1969.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,24
Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Sisari

Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Sisari

Ivan T. Sanderson
Mladinska knjiga, 1967.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,32
Veliki atlas životinja

Veliki atlas životinja

Mladinska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,50
Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Božidar Šoša

Das Buch richtet sich an Studenten, Techniker, Ernährungswissenschaftler und alle, die in der Fischerei- und Lebensmittelindustrie tätig sind.

Školska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98