Glumac na čekanju

Glumac na čekanju

David Nicholls

"Glumac na čekanju" roman je za sve one koji su barem jednom u životu bili ostavljeni sa strane. S izvanrednim stilom i humorom, David Nicholls otkriva kako neki ljudi nikako ne mogu izaći iz pozadine zbivanja. No to ne znači da ne mogu dobiti curu...

Nedavno razvedeni glumac Stephen C. McQueen (ni u kakvom srodstvu sa slavnim glumcem) nadaren je čini se samo za lošu sreću. Promašeni brak, karijera koja je zapela, udaljena kći, grozan minijaturni stančić u predgrađu Londona – svi patetični elementi kao da padaju u sjenu najnovije nesretne okolnosti: prisutnosti Dvanaestog najseksepilnijeg muškarca na svijetu, Josha Harpera.

Josh je zvijezda biografske drame o Lordu Byronu – a Stephen njegova alternacija. Ne samo da je Josh fantastično, nevjerojatno zgodan, s međunarodnom karijerom i neporecivim talentom, Josh je i iznenađujuće otporan. Bez obzira na cjelonoćna opijanja, u stanju se na pozornici pojaviti ni minute ne kasneći, svjež i odmoran. Stephen sumnja da će ikada dobiti šansu uskočiti u ulogu Byrona o kojoj je oduvijek sanjao, a kad postane apsolutno siguran da Josha ne može više prezirati, upoznat će njegovu duhovitu i prekrasnu ženu… i otkriti kako mu se sviđa. Uhvaćen između tinjajućih osjećaja prema Nori, Joshovih nemogućih zahtjeva i dugogodišnje želje za karijerom u šoubiznisu, Stephen mora donijeti nezahvalnu odluku: ljubav ili slava.

Nesretan momak, arogantna superzvijezda s nizom ovisnosti i udana seksi žena čine nisku zanimljivih likova koje ugledni britanski scenarist spaja u ovoj duhovitoj i zabavnoj romantičnoj komediji.

Naslov izvornika
The Understudy
Prijevod
Božica Jakovlev
Urednik
Neven Antičević
Ilustracije
Igor Kordej
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
322
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2007.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-454-4

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Petar Pan

Petar Pan

James Matthew Barrie
Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,25
Thirty years of the Poetry Society 1956-1986

Thirty years of the Poetry Society 1956-1986

Hutchinson, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
7,985,99 - 7,98
Tajni agent

Tajni agent

Conrad
Joseph Conrad
Znanje, 1978.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
4,50
Snovi o nevinosti

Snovi o nevinosti

Lisa Appignanesi

Godine 1985. mlada i uspješna novinarka Helena Latimer kreće u potragu za svojim prijateljem, slavnim ekologom Maxom Bergmannom, koji je nestao negdje u Europi. Tragovi vode u Bavarsku gdje čudnim spletom okolnosti Helena dolazi do "Anine knjige".

Mozaik knjiga, 2001.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,75
His Last Bow

His Last Bow

Doyle
Sir Arthur Conan Doyle
Penguin books, 1997.
Engleski. Latinica. Broširano.
5,50
Gospođa Dalloway

Gospođa Dalloway

Woolf
Virginia Woolf

"Gospođa Dalloway", roman poznate britanske spisateljice iz prve polovice 20. stoljeća - Virginije Woolf - predstavlja čitatelju jedan dan u životu Clarisse Dalloway.

Svjetlost, 1966.
Srpski. Latinica. Broširano.
7,98