Glumac na čekanju

Glumac na čekanju

David Nicholls

"Glumac na čekanju" roman je za sve one koji su barem jednom u životu bili ostavljeni sa strane. S izvanrednim stilom i humorom, David Nicholls otkriva kako neki ljudi nikako ne mogu izaći iz pozadine zbivanja. No to ne znači da ne mogu dobiti curu...

Nedavno razvedeni glumac Stephen C. McQueen (ni u kakvom srodstvu sa slavnim glumcem) nadaren je čini se samo za lošu sreću. Promašeni brak, karijera koja je zapela, udaljena kći, grozan minijaturni stančić u predgrađu Londona – svi patetični elementi kao da padaju u sjenu najnovije nesretne okolnosti: prisutnosti Dvanaestog najseksepilnijeg muškarca na svijetu, Josha Harpera.

Josh je zvijezda biografske drame o Lordu Byronu – a Stephen njegova alternacija. Ne samo da je Josh fantastično, nevjerojatno zgodan, s međunarodnom karijerom i neporecivim talentom, Josh je i iznenađujuće otporan. Bez obzira na cjelonoćna opijanja, u stanju se na pozornici pojaviti ni minute ne kasneći, svjež i odmoran. Stephen sumnja da će ikada dobiti šansu uskočiti u ulogu Byrona o kojoj je oduvijek sanjao, a kad postane apsolutno siguran da Josha ne može više prezirati, upoznat će njegovu duhovitu i prekrasnu ženu… i otkriti kako mu se sviđa. Uhvaćen između tinjajućih osjećaja prema Nori, Joshovih nemogućih zahtjeva i dugogodišnje želje za karijerom u šoubiznisu, Stephen mora donijeti nezahvalnu odluku: ljubav ili slava.

Nesretan momak, arogantna superzvijezda s nizom ovisnosti i udana seksi žena čine nisku zanimljivih likova koje ugledni britanski scenarist spaja u ovoj duhovitoj i zabavnoj romantičnoj komediji.

Naslov originala
The Understudy
Prevod
Božica Jakovlev
Urednik
Neven Antičević
Ilustracije
Igor Kordej
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
322
Izdavač
Algoritam, Zagreb, 2007.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-454-4

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nikad više neću biti mlad

Nikad više neću biti mlad

Daphne Du Maurier
Nakladni zavod Matice hrvatske, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
2,98
Crni patuljak

Crni patuljak

Walter Scott

Ovo izuzetno djelo slavnog škotskog pjesnika i oca povijesnog romana, Sira Waltera Scotta, još je jedan klasik namijenjen djeci, ali i svim ljubiteljima povijesnih romana.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,28
The Complete Works of William Shakespeare

The Complete Works of William Shakespeare

Shakespeare
William Shakespeare

Ovaj je svezak reprint izdanja Shakespeare Head Pressa i predstavlja sve drame kronološkim redom kojim su napisane. Također uključuje Shakespeareove Sonete , kao i njegove duže pjesme Venera i Adonis i Silovanje Lukrecije .

Wordsworth Library Collection, 1996.
Engleski. Latinica. Broširano.
17,68
Žega i prašina

Žega i prašina

Ruth Prawer Jhabvala

Verovatno najbolji roman o velikom indijskom melting potu od Kima. Knjiga je dobila nagradu Booksellers u Velikoj Britaniji, a o njoj je snimljen i film.

Sipar, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,68 - 4,72
Zemlja

Zemlja

Liam O' Flaherty
Novo pokoljenje, 1948.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,20
Kradljivica knjiga

Kradljivica knjiga

Zusak
Markus Zusak

Roman o djevojčici i Smrti saga je o nadi i ljepoti koje opstaju usred užasa i tuge, zasluženo slavljen kao djelo koje se pamti. Kradljivica knjiga Markusa Zusaka prevedena je na više od 40 jezika i prodana u milijunima primjeraka diljem svijeta.

Profil Knjiga, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,78