Moć sadašnjeg trenutka: vodič prema duhovnom prosvjetljenju

Moć sadašnjeg trenutka: vodič prema duhovnom prosvjetljenju

Eckhart Tolle
Tolle

»Ovo je jedna od najboljih knjiga u posljednjih nekoliko godina. Svaka rečenica odzvanja istinom i snagom.« Deepak Chopra

Prije nego što krenemo na putovanje s knjigom »Moć sadašnjeg trenutka«, za sobom moramo ostaviti analitički um i njegovo lažno stvoreno ja, odnosno ego. Od početka prvoga poglavlja hitro se krećemo prema velikim visinama na kojima udišemo rjeđi zrak, zrak duhovna carstva. Na to izazovno putovanje Eckhart Tolle vodi nas jednostavnim jezikom – pitanjima i odgovorima. Riječi su mu oznake pokraj puta kojim će mnogi od nas doći do novih otkrića: mi nismo um; sposobni smo pronaći put koji će nas izvesti iz psihološke boli; izvornu ljudsku moć možemo otkriti predamo li se Sadašnjem trenutku. Otkrivamo kako je tijelo zapravo jedan od ključeva koji otvaraju vrata stanju unutarnjeg spokojstva, upravo kao tišina i prostor koji nas okružuju. Uistinu, pristup je moguć odasvud. Tim se pristupnim točkama, portalima možemo koristiti da uđemo u sadašnjost, u Sadašnji trenutak, u kojemu problemi ne postoje. Ondje ćemo pronaći radost i bit ćemo sposobni prigrliti svoje istinsko ja. Ondje otkrivamo da smo već potpuni i savršeni.

Naslov izvornika
The power of now
Prijevod
Radha Rojc-Belčec
Dimenzije
24 x 16 cm
Broj strana
163
Nakladnik
V.B.Z, Zagreb, 2003.
 
Hrvatski jezik, latinica, broširano.
ISBN
9-53-201304-0

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nova zemlja: osvješćivanje životne svrhe

Nova zemlja: osvješćivanje životne svrhe

Tolle
Eckhart Tolle

Nastavljajući nadahnuto djelovanje koje je započeo u knjizi »Moć sadašnjeg trenutka«, Eckhart Tolle svakom čovjeku pruža duhovne alate kojima može poboljšati svoj život, a samim time i čitav svijet, te otkriti dublji smisao.

V.B.Z, 2008. Tvrde korice.
13,52
Vještina živjeti

Vještina živjeti

Maurice Tieche

Kako da sačuvamo zdravlje i dobro raspoloženje, Misli i njihov utjecaj na život, Iskrenost, Strpljivost, Vještina rada, Problem ljubavi, Problem odgoja djece, Obrazovanje volje, Tajna smrti,… Knjiga je tiskana neposredno nakon 2. svj. rata.

Preporod, 1945. Broširano.
4,68
Ufo – Mit ili stvarnost

Ufo – Mit ili stvarnost

Dave R. Heyneck
Zagrebačka naklada, 1998. Broširano.
4,88
Feng shui za skladno življenje - drevno umijeće uređenja prostora

Feng shui za skladno življenje - drevno umijeće uređenja prostora

Spear
William Spear

Uređenje života uz nevjerojatne rezultate pomoću drevnog umijeća koje se naziva Feng shui. Ovom knjigom počinje otkrivanje tajne kako poboljšati vlastitu energiju i zdravlje, unaprijediti odnos s drugom osobom, stvoriti ili održati materijalno bogatstvo.

Biovega, 2000. Broširano.
9,288,35
Rudolf Steiner

Rudolf Steiner

Renata Bakota

Rudolf Steiner je utemeljio antropozofiju - znanost o čovjeku kao osjetilnom i nadosjetilnom biću. Tvrdio je da nadosjetilne spoznaje moraju biti jednako egzaktne kao one prirodoznanstvene, ali da se one ne potvrđuju eksperimentom, već životnim iskustvom.

Sipar. Tvrde korice.
17,42
Tantra - duhovnost ljubavi

Tantra - duhovnost ljubavi

Simon E. Phillips

Tantra je kult ekstaze, osobna religija, zasnovana na mističnom iskustvu radosti, a ne na utvrđenim dogmama.

Zagrebačka naklada, 2008. Broširano.
9,98