Hladna kuhinja: Od zakuski i predjela do hladnog bifea
Rijetka knjiga

Hladna kuhinja: Od zakuski i predjela do hladnog bifea

Christine Schönherr

Na 400 strana i sa više od 800 isprobanih recepata, praćenih s fotografijama u boji, ova knjiga u riječi i slici na jednostavan način objašnjava sve što trebate znati o hladnoj kuhinji.

Zahvaljujući brojnim savjetima i uputstvima za pripremanje, kombinacije i ukrašavanje jela, hladna kuhinja postaje užitak i za nepce i za oko. Sada možete svoju obitelj i prijatelje zaista lijepo poslužiti, a za svaku ćete priliku pronaći nešto što će vam odgovarati.

Naslov izvornika
Die grosse farbige kalte Küche: vom Partyhappen bis zum kalten Buffet
Prijevod
Suzana Bogdanić-Đurić
Urednik
Jelka Venišnik-Eror
Ilustracije
Christian Taubner
Dimenzije
22,5 x 23,5 cm
Broj strana
400
Nakladnik
Mladinska knjiga Založba, Ljubljana, 1985.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Srpski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Branka Vlahović

Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.

Mladost, 1986.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,32
Najveći trgovac na svijetu 1. i 2. dio

Najveći trgovac na svijetu 1. i 2. dio

Og Mandino

Možete promijeniti život uz pomoć neprocjenjive mudrosti deset drevnih svitaka ostavljenih u baštinu tisućama godina.

Veble Commerce, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,43
Rom und Vatikan

Rom und Vatikan

Loretta Santini
Plurigraf, 1992.
Njemački. Latinica. Broširano.
5,98
Minimalno preimućstvo

Minimalno preimućstvo

Eduard Jefimovič Gufeljd

U ovoj knjizi velemajstor Gufeljd razmatra važan problem tehnike realizacije minimalnog preimućstva. Analiza interesantnih završnica iz praktičnih partija pomaže usavršavanju u majstorskom tretiranju završnica.

Caissa Commerce, 2004.
Srpski. Latinica. Broširano.
5,46 - 6,28
Moj vrt - Raskošni darovi

Moj vrt - Raskošni darovi

Karolin Kuntzel

Iz Vašeg vrta na Vaš stol - Posadite, uberite i pripremite vlastitu zdravu hranu

24 sata, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
Najbolja hrana za vaš mozak: kako hranom poboljšati pamćenje i kontrolirati raspoloženje

Najbolja hrana za vaš mozak: kako hranom poboljšati pamćenje i kontrolirati raspoloženje

William Vayda

Član Međunarodne akademije za preventivnu medicinu i vrsni dijagnostičar zainteresiran za liječenje bolesti u psihijatriji, William Vayda, osnivač je ortomolekularne medicine i autor knjige koja govori o utjecaju prehrane na naše psihičko zdravlje.

Dušević & Kršovnik, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,72