Pretpovijesna zbirka - vodič

Pretpovijesna zbirka - vodič

Lidija Bakarić, Dubravka Balen, Jacqueline Balen, Sanjin Mihelić
Urednik
Jacqueline Balen
Ilustracije
Filip Beusan, Damir Doračić, Daniel Virtuoso
Naslovnica
Krešimir Rončević
Dimenzije
22,5 x 13,7 cm
Broj strana
115
Nakladnik
Arheološki muzej, Zagreb, 2004.
 
Tiraž: 1.000 primjeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-678918-3

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Poruka osobne naravi
  • Potpis prethodnog vlasnika
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Burda 10/2000

Burda 10/2000

Burda Mode, 2000.
Njemački. Latinica. Broširano.
4,98
Homeopatske remedije indikovane za temperaturu i kašalj

Homeopatske remedije indikovane za temperaturu i kašalj

Vesna Vuković, Lidija Rančić, Nada Aleksić, Jasmina Stojić, Dragica Laćimić

Knjiga pruža detaljan pregled homeopatskih pristupa liječenju ovih uobičajenih simptoma. Namijenjena je praktičarima i studentima homeopatije, kao i svima zainteresiranima za prirodne metode liječenja.

Simillimum, 2011.
Srpski. Latinica. Broširano.
12,34
Prirodno liječenje bolesti i tegoba

Prirodno liječenje bolesti i tegoba

Kako ćete sebi ili drugome olakšati bol bez uporabe lijekova? Koju ćete hranu jesti da biste smanjili kolesterol u krvi? Što ćete upotrijebiti da lakše zaspite ako patite od nesanice?

Mozaik knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,96 - 6,99
Burda 9/1997

Burda 9/1997

Burda Mode, 1997.
Njemački. Latinica. Broširano.
4,98
U sjeni starih maslina

U sjeni starih maslina

Bonita Kovačić
Samostan Kraljice Karmela, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62