Osijek

Osijek

Dimenzije
21 x 10 cm
Nakladnik
Turistička zajednica grada Osijeka, Osijek
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Žena i klimakterij

Žena i klimakterij

Joško Kalilić

Knjiga liječnika specijaliste opstetricije i genekologije te onkologije jednostavnim jezikom, izbjegavajući stručne medicinske termine.

Zavod za javno zdravstvo, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,38
Vježbom do sreće: Autogeni trening

Vježbom do sreće: Autogeni trening

Vladimir Gruden

Autogeni trening je tehnika opuštanja koja se može jednostavno uvježbati a pomaže pri prevenciji gotovo svih duševnih smetnji i za rješavanje svakodnevnog stresa koji je prisutan u sve bržem načinu života ljudi.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1985.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,42
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,6225,76
Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Velika kuharica: Kolači i torte namijenjena je svima koji vole pripremati slastice: kolače, torte i sitne kolače. Pripremila ju je za vas Annette Wolter, autorica najtraženijih zbirki recepata.

Cankarjeva založba, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,36
The Oxford Paperback American Dictionary

The Oxford Paperback American Dictionary

A. S. Hornby
Oxford University Press, 1986.
Engleski. Latinica. Broširano.
6,86
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46