Sve o trudnoći i prvoj godini života djeteta

Sve o trudnoći i prvoj godini života djeteta

Cjeloviti vodič za buduće roditelje - Ova jedinstvena knjiga donosi odgovore na sva pitanja o trudnoći i njezi bebe u prvoj godini života.

Budući roditelji saznat će kako odabrati medicinski nadzor, koji se prenatalni testovi moraju učiniti i zašto; što možete učiniti kod nekih uobičajenih tegoba u trudnoći; pravilna prehrana i redovite bezopasne vježbe u toku trudnoće; kako uravnotežiti posao i trudnoću; analiza po tromjesečjima o tome što očekivati u pojedinim fazama trudnoće. Posebni dio od osam stranica kolor-fotografije koje pokazuju razvoj bebe tijekom trudnoće. Porod Današnje metode porođaja objašnjene su u ovom dijelu u potpunosti, a detaljni opis trudova i poroda pomaže roditeljima da se unaprijed pripreme za taj događaj. Temeljita rasprava o prvim satima života djeteta daje odgovor na pitanje svakog roditelja: Je li s mojom bebom sve u redu? Prijevremeni porod, porod carskim rezom, komplikacije i usvajanje također su objašnjeni, a važno poglavlje u ovom dijelu knjige govori o zdravlju mlade majke nakon poroda. Živjeti s vašom bebom i razumjeti je Prvi mjeseci roditeljstva obično donose i radost i brige. Ovdje ćete naći jasna objašnjenja o svemu što je potrebno znati o hranjenju, umirivanju i igranju s djetetom, kao i postupcima kod uobičajenih bolesti ili u hitnim slučajevima. Od partnerstva do roditeljstva: Obitelj se rađa Dolazak bebe uvelike mijenja uloge i odnose u obitelji. Ovaj odlomak knjige pomoć je majkama, očevima, djedovima i bakama, te starijoj djeci da ojačaju svoje veze kad očekuju dolazak novog malog člana obitelji u dom. S više od 130 istaknutih suradnika s Klinike Mayo: opstetričara, kućnih liječnika, pedijatara, pedagoga, medicinskih sestara, dijetetičara, socijalnih radnika i drugih medicinskih specijalista, te mnogo roditelja-suradnika – ova izuzetna knjiga vrijedan je izvor informacija za sve buduće roditelje i mlade obitelji.

Naslov izvornika
Mayo Clinic - Complete Book of Pregnancy & Baby's First Year
Prijevod
Miroslav Dumić, Gorjana Grujić, Sanja Kolaček, Vladimir Sarnavka
Urednik
Robert V. Johnson
Naslovnica
Richard Adelson
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
749
Nakladnik
Marjan tisak, Split, 2002.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53159-240-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u dobrom stanju (tragovi korištenja)
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Oštećen hrbat
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Majka i dijete

Majka i dijete

dr. Hannah Uflacker
Mladost, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
3,98
Savjeti za preživljavanje za roditelje posvojene djece

Savjeti za preživljavanje za roditelje posvojene djece

Christel Rech-Simon, Fritz B. Simon

Knjiga je putokaz posvojiteljima kada se nađu u situaciji bespomoćnosti jer ne razumiju zašto njihova djeca u prilikama naoko očiglednog izbora koji vodi k uspjehu i pozitivnim ishodima biraju postupke i ponašanja koja im se čine autodestruktivnima.

Veble Commerce, 2017.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
12,36
The Big Fat Activity Book for Pregnant People

The Big Fat Activity Book for Pregnant People

Reid, Williams
Jordan Reid, Erin Williams

Ultimativni must-have za svaku buduću mamu sa smislom za humor: bespoštedna, smjehotresna knjiga, ispunjena kvizovima, slagalicama, križaljkama, stranicama za pisanje dnevnika i histeričnim razmišljanjima o tome kakva je stvarno trudnoća.

Orion Publishing Group Ltd., 2017.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,56
Kako njegovati i odgajati dijete

Kako njegovati i odgajati dijete

Spock
Benjamin Spock

Kako njegovati i odgajati dijete Benjamina Spocka prevedena je na mnoge svjetske jezike i izdana je u milijunskim nakladama. Spock je američki pedijatar i psiholog, godinama se bavio psihoanalizom djece, ali i njihovih roditelja.

Stvarnost, 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
14,98 - 14,99
The Baby Book: Everything You Need to Know About Your Baby from Birth to Age Two

The Baby Book: Everything You Need to Know About Your Baby from Birth to Age Two

Sears, Sears
William Sears, Martha Sears

"Biblija za bebe" post-Dr. Spock generacija, s najnovijim informacijama o svemu, od pelena do dnevne njege, od primalja do bolničkih rađaonica, od postporođajne prehrane do brige za razvoj djeteta.

Little, Brown and Company, 2003.
Engleski. Latinica. Broširano.
23,56
Sretna trudnoća i materinstvo

Sretna trudnoća i materinstvo

Brice Pitt

Trudnoća ne mijenja samo vaše tijelo, ona utječe i na vaše osjećaje. Knjiga Sretna trudnoća i materinstvo pomoći će vam da shvatite promjene svojih osjećaja te da ih primite mirno i razumno.

Mladinska knjiga, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,98 - 4,99