Druga žena

Druga žena

Cass Hunter

Cass Hunter pseudonim je suvremene britanske autorice Rosie Fiore. Rođena je u Južnoj Africi. Diplomirala je dramaturgiju nakon čega piše za kazalište, televiziju, časopise i marketinške agencije. Živi sa suprugom i dvoje djece u Londonu od 2000. godine. Šta ako robot može biti beskrajno ljubazan i strpljiv – ljubazniji i strpljiviji od bilo kojeg ljudskog bića? Šta ako može reći sve ono čega čovjek možda nije ni svjestan ili se plaši izgovoriti? Rachel je sjajna znanstvenica, posvećena razvoju umjetne inteligencije za dobrobit čovječanstva. Aiden je njezin odani suprug, zaljubljen u nju kao prvog dana. Odgovoran je i brižan otac njihove kćeri tinejdžerke, a najveća životna ambicija mu je da njegova mala obitelj bude sretna i što češće na okupu. U smiraj jednog predivnog proljetnog dana, Rachel i Aiden su proslavili godišnjicu braka. Maštali su o budućnosti, razmjenjivali nježnosti i potvrđivali svoju neuništivu ljubav. Dvadeset četiri sata kasnije, ništa više nije bilo isto. Rachel je zauvijek otišla iz njihova života, ali ostavila je svoje životno djelo, dar ljubavi da ih vidi kroz mračne dane poslije svoje smrti. Dar se zove iRachel. To je jedini način da bude uz svoju obitelj i sada kada je više nema. Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju. Za sve one koji su uživali u romanima Žena vremenskog putnika, Tu sam pred tobom, Ljupke kosti.

Naslov originala
The after wife
Prevod
Jelena Pataki
Urednik
Silvia Sinković
Naslovnica
Janka Carev
Dimenzije
19 x 12 cm
Broj strana
301
Izdavač
Znanje, Zagreb, 2019.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53343-865-8

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Slomljena

Slomljena

H. M. Ward

U romanu postepeno otkrivamo „ono što je bilo pre” i postaju jasni motivi koji pokreću likove, a događaji koji ih vode dalje ređaju se brzim tempom, tako da raste interesovanje za to kako će se događaji dalje rasplitati.

Profil Knjiga, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,18
Doživljaji Wesleyja Jacksona

Doživljaji Wesleyja Jacksona

William Saroyan

Wesley Jackson, dijete rastavljenih rodielja, radoznao mladić skromna obrazovanja, ali velika srca i plemenita duha, dospijeva u američku armiju, s kojom odlazi na europsko ratište...

Naprijed, 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,99 - 7,65
Wicked Nights With A Lover

Wicked Nights With A Lover

Sophie Jordan
HarperCollins Publishers, 2010.
Engleski. Latinica. Broširano.
5,98
Prosjak pred vratima

Prosjak pred vratima

Ali
Thalassa Ali

Drugi deo trilogije čiji je glavni lik Marijana Givens, mlada žena koja je otputovala u Indiju da živi sa tetkom i ujakom kako bi pronašla odgovarajućeg muža Engleza.

Znanje, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
I čuda se događaju

I čuda se događaju

Jack i Mary Willis
Naprijed, 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,22 - 4,32
Bratstvo crnog bodeža XXII: Kradljivica

Bratstvo crnog bodeža XXII: Kradljivica

Ward
J. R. Ward

Sola Morte, bivša provalnica i kreatorka sefova, odlučila je da ostavi svoj život na pogrešnoj strani zakona i okrene novu stranicu.

Znanje, 2019.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,86