Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

U punom smislu te riječi, ovo je vodič temeljem kojeg se posjetitelj može s potpunim povjerenjem opredijeliti za posjet ugostiteljskom lokalu, izabrati ga prema svojim željama, potrebama pa, dakako, i financijskim mogućnostima. Osobitosti lokala i ponude vrlo su temeljito i sveobuhvatno procijenjene i vrlo pristupačno predstavljene. Posebna je vrijednost publikacije ta što su precizno razrađeni različiti elementi ponude, pa čitatelj može birati prema onome što ga u prvom redu zanima: izgledu lokala, dakle interijera, gastronomskoj ponudi s preporukom Večernjakovih kušača, izboru specijaliteta, vinskoj listi, odnosu osoblja itd.

Ilustracije
Ivo Pervan, Patrik Macek
Naslovnica
Bobinec
Dimenzije
20 x 12 cm
Broj strana
63
Izdavač
Večernji list, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-716114-5

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Englesko-hrvatski ili srpski prehrambeni rječnik

Englesko-hrvatski ili srpski prehrambeni rječnik

Ignac Kulier

Nenad Popović

Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
16,99
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Recepti s jogurtom

Recepti s jogurtom

Pamela Westland

Ova kuvarska knjiga sadrži 82 stranice i uključuje recepte za predjela, glavna jela, deserte i pića.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Slastice - Tajna njihova uspjeha

Slastice - Tajna njihova uspjeha

Guy Disdier

Deserti, prefinjen raspored boja, mirisa i delikatnih ukusa zavode i uvek će zavoditi sladokusce koji dremaju u nama.

TKPP EVRO, 1991.
Srpski. Latinica. Broširano.
11,1810,06