Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

U punom smislu te riječi, ovo je vodič temeljem kojeg se posjetitelj može s potpunim povjerenjem opredijeliti za posjet ugostiteljskom lokalu, izabrati ga prema svojim željama, potrebama pa, dakako, i financijskim mogućnostima. Osobitosti lokala i ponude vrlo su temeljito i sveobuhvatno procijenjene i vrlo pristupačno predstavljene. Posebna je vrijednost publikacije ta što su precizno razrađeni različiti elementi ponude, pa čitatelj može birati prema onome što ga u prvom redu zanima: izgledu lokala, dakle interijera, gastronomskoj ponudi s preporukom Večernjakovih kušača, izboru specijaliteta, vinskoj listi, odnosu osoblja itd.

Ilustracije
Ivo Pervan, Patrik Macek
Naslovnica
Bobinec
Dimenzije
20 x 12 cm
Broj strana
63
Nakladnik
Večernji list, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-716114-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Pecimo s veseljem

Pecimo s veseljem

Recepti u registratoru podljeni po skupinama

I M P.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,98
Low fat

Low fat

L & K Designs, 2008.
Engleski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Kruh, pizza

Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Velika kuharica: Meso

Velika kuharica: Meso

Cornelia Adam, Elke Alsen, Marey Kurz, Brigitta Stuber, Annette Wolter

Meat from the pan, pot and roasting pan. Delicious hot and cold meat dishes for all occasions - from simple to festive.

Naklada C, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,52 - 18,56
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber
Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Ribe, meso jaja

Ribe, meso jaja

Recipe book

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98