Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

U punom smislu te riječi, ovo je vodič temeljem kojeg se posjetitelj može s potpunim povjerenjem opredijeliti za posjet ugostiteljskom lokalu, izabrati ga prema svojim željama, potrebama pa, dakako, i financijskim mogućnostima. Osobitosti lokala i ponude vrlo su temeljito i sveobuhvatno procijenjene i vrlo pristupačno predstavljene. Posebna je vrijednost publikacije ta što su precizno razrađeni različiti elementi ponude, pa čitatelj može birati prema onome što ga u prvom redu zanima: izgledu lokala, dakle interijera, gastronomskoj ponudi s preporukom Večernjakovih kušača, izboru specijaliteta, vinskoj listi, odnosu osoblja itd.

Ilustracije
Ivo Pervan, Patrik Macek
Naslovnica
Bobinec
Dimenzije
20 x 12 cm
Broj strana
63
Nakladnik
Večernji list, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-716114-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrža namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Jackie Habgood

Saznajte kako ćete novim načinom prehrane postići i sačuvati zdravlje i vitalnost.

Mozaik knjiga, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,228,30
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

Nova kuharica s mnoštvom izvrsnih recepata poznatih jela iz svih regija Italije. Detaljan i razumljiv opis pripreme i fotografija u boji sigurno će vam biti velika pomoć pri vlastitom iskušavanju talijanske hrane.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Jela za sve prigode

Jela za sve prigode

Vesna Pavičić
Gospodarski list d.d., 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,72
Voćni kolači

Voćni kolači

Dr. Oetker

Maštoviti recepti i sočni sastojci oduševit će svako nepce.

Dr. Oetker, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,68 - 5,72