
Hrvatska kuharica
Jedan primerak je u ponudi
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Na raspolaganju vam je 250 recepata kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.
Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige odlučio je da pripremi ovog Svetskog kuvara, koji obuhvata recepte iz celog sveta.
Prošlo je vreme kada su vegetarijanci smatrani hirovitim pojedincima. Moderna vegetarijanska kuhinja je sveža i mlada, uzbudljiva i prefinjena, a sve više gurmana pronalazi sebe u vegetarijanstvu.
Uključivanje raznih žitarica u ishranu može poboljšati opšte zdravlje i obezbediti energiju za svakodnevne aktivnosti.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.