Kako zavesti ratnika

Kako zavesti ratnika

Maya Banks

KAKO ZAVESTI RATNIKA, druga knjiga senzualne škotske trilogije Maje Benks, priča o ratniku rastrzanom između dužnosti prema porodici i zabranjene ljubavi.

Odani mlađi brat Lairda Mekejba, Alarik je desna ruka njegovog brata u borbi za nasleđe njihovog klana. Brak koji je pristao smatra svojom dužnošću. Na putu do imanja Lairda Mekdonalda, čiju ćerku Rionu treba da oženi, Alarik je upao u zasedu i umalo ubijen. Njegov život spasava nežna ruka anđela sa planine, hrabre lepotice koja će testirati Alarikovu odanost porodici, njegovu čast i najdublje strasti.

Prognan, izdan i zaboravljen od klana Keelei McDonald. Kada ranjeni Alarik padne sa konja ispred njenih vrata, Keelei ne može a da ne primeti njegovo gipko, u ratu isklesano telo. Nestašni bljesak njegovih zelenih očiju budi strast u Kili. Strast koja će ih odvesti u zamak Mekejb i gurnuti u duboki ponor požude i zabranjene ljubavi. Dok se obruči zavere stežu oko njih, Alarik mora da donese nemoguću odluku: da li će izdati svoju porodicu ili ženu koju voli?

Naslov originala
Seduction of a highland lass
Prevod
Ira Martinović
Urednik
Zoran Maljković
Naslovnica
Marija Morić
Dimenzije
19 x 12,5 cm
Broj strana
302
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 2019.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53142-614-5

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Opasno je voljeti ratnika

Opasno je voljeti ratnika

Maya Banks

Poslednji deo trilogije Maja Benks je priča o odanosti i pravoj ljubavi u kojoj najmlađi brat Mekejb mačem i srcem spasava svoj klan i sebe.

Mozaik knjiga, 2019.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,28
Slomljena

Slomljena

H. M. Ward

U romanu postepeno otkrivamo „ono što je bilo pre” i postaju jasni motivi koji pokreću likove, a događaji koji ih vode dalje ređaju se brzim tempom, tako da raste interesovanje za to kako će se događaji dalje rasplitati.

Profil Knjiga, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,18
Engleski pacijent

Engleski pacijent

Michael Ondaatje

Napuštena vila u Toskani, krajem Drugog svjetkog rata pretvorena u savezničku bolnicu, postaje mjesto na kojem se dodiruju i isprepliću sudbine glavnih junaka ovog slojevitog, poetskog romana mozaične strukture.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
5,42 - 6,88
Dafnid i Hloja

Dafnid i Hloja

Longo
Longo

Djelo iz II. stoljeća, stotinama godina zaboravljeno. U XVIII. st., u doba rokokoa, izašao iz zaborava i postao inspiracija umjetnicima... "Posljednji cvijet stare grčke književnosti" (Goethe), Divna priča o ljubavi nevine djece...

Izdavački zavod Jugoslavija, 1967.
Srpski. Latinica. Broširano.
6,24
Hartvud

Hartvud

Christine James
Sloboda, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
4,59
Ljubavnik Lady Chatterley

Ljubavnik Lady Chatterley

Lawrence
David Herbert Lawrence

Roman je prvobitno objavljen o autorovu trošku 1928. godine u Firenci. Jedan od najkontroverznijih romana 20. stoljeća. Šokirao je tadašnje čitatelje eksplicitnim seksualnim opisima i jezikom, a u Velikoj Britaniji nije objavljen sve do 1960.

Otokar Keršovani, 1963.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99