Holland & Amsterdam

Holland & Amsterdam

Johan Van Rekom

Možete videti i naučiti o istoriji Holandije i Amsterdama kroz mnoge fotografije u boji uz tekst.

Prevod
Sander Bartling
Naslovnica
Anja Lanphen
Dimenzije
25 x 19 cm
Broj strana
146
Izdavač
Peter Suurland, Amsterdam, 2001.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.
ISBN
9-08-038543-3

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Ilustrirani bonton & protokol

Ilustrirani bonton & protokol

Đorđe Zelmanović

Pravila dobrog i prikladnog ponašanja u društvu (bonton). Osmo prerađeno i prošireno izdanje.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,26 - 9,36
Moždani udar - moj put prema spoznaji: osobna priča jedne neuroznanstvenice

Moždani udar - moj put prema spoznaji: osobna priča jedne neuroznanstvenice

Jill Bolte-Taylor

Autorka knjige, neuronaučnik, i sama je doživela moždani udar. Ovo je njena ispovest - život pre moždanog udara, jutro kada se dogodilo i tok oporavka.

Planetopija, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,56
Toledo - its Art and its History

Toledo - its Art and its History

Rufino Miranda
Vlastita naklada, 2005.
Engleski. Latinica. Broširano.
8,45
Carstvo žene 1.dio

Carstvo žene 1.dio

Praktičan priručnik za savremenu ženu

24 sata, 1976.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
5,98
Sve o svemu: Veliki ilustrirani savjetnik za svaki dom

Sve o svemu: Veliki ilustrirani savjetnik za svaki dom

Ovo je knjiga za kojom možete posegnuti bilo da želite očistiti mrlje od vina, popraviti ogradu, naučiti pasijans, napisati životopis, ublažiti bolove, ispeći kruh ili se uhvatiti u koštac sa stotinama drugih uobičajenih izazova ili problema.

Mozaik knjiga, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,28
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46