Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače
Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija kolekcija recepata na hrvatskom tržištu, jer je sačinjena od tradicionalnih, isprobanih recepata prikupljenih od baka, majki i prijateljica koje nam konačno otkrivaju svoje male tajne...
Proces pripreme svakog deserta je objašnjen na najjednostavniji način, tako da i oni koji nikada nisu pripremali kolače mogu da razumeju pripremu i uspešno naprave i najkomplikovaniju tortu.
Kolači od kvasnog testa (orasi, pereci, čizkejk, krofne, kiflice...); Torte od peciva (pite, pogačice, pape, torte, ravioli...); Kolači od lisnatog testa (krumpi, piroške, savija...); Torte od hrskavog testa (ekleri, princezi krofne...); Benderi (štrukli, gibanice, džamera...); Torte od biskvitnog testa (torte, kocke, banis, kiflice...); Torte (Margarit, brucoški kolač, torta od ananasa, taftova torta...); Torte sa napolitankama (trobojka, piramida, šah torta, slavonske kocke...); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, rozete, fritule, fritule...); Razne poslastice (mandulet, paradajz, bobičasto voće, rozada...); Nepečeni kolači (jagode, orahove kugle, šipke, Rafaelo kuglice, lubenice...).
Jedan primerak je u ponudi