Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače
Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...
Postupak priprave svake slastice pojašnjen je na najednostavniji način, tako da i onaj tko nikad nije pripremao kolače može shvatiti pripremu i uspješno načiniti i najkompliciraniji kolač.
Kolači od dizanog tijesta (orahnjače, pereci, sirnica, krafne, kiflice…); Kolači od prhkog tijesta (pite, pogače, šape, tortice, rafioli…); Kolači od lisnatog tijesta (krempite, piroške, savijače…); Kolači od hrustavog tijesta (ekleri, princes krafne…); Savijače (štrukli, gibanice, gužvare…); Kolači od piskvitnog tijesta (kolači, kocke, banini, rolati…); Torte (Margaritela, Brucoška torta, Ananas torta, Čupava torta…); Kolači s oblatnama (trobojni rolat, piramida, šah-kolač, slavonske kocke…); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, ružice, fritule, raščupanci…); Razne poslastice (mandulet, paradižot, bobići, rožada…); Nepečeni kolači (jagode, bombice od oraha, štanglice, Rafaelo kuglice, lubenice…).
Jedan primjerak je u ponudi