Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Postupak priprave svake slastice pojašnjen je na najednostavniji način, tako da i onaj tko nikad nije pripremao kolače može shvatiti pripremu i uspješno načiniti i najkompliciraniji kolač.

Kolači od dizanog tijesta (orahnjače, pereci, sirnica, krafne, kiflice…); Kolači od prhkog tijesta (pite, pogače, šape, tortice, rafioli…); Kolači od lisnatog tijesta (krempite, piroške, savijače…); Kolači od hrustavog tijesta (ekleri, princes krafne…); Savijače (štrukli, gibanice, gužvare…); Kolači od piskvitnog tijesta (kolači, kocke, banini, rolati…); Torte (Margaritela, Brucoška torta, Ananas torta, Čupava torta…); Kolači s oblatnama (trobojni rolat, piramida, šah-kolač, slavonske kocke…); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, ružice, fritule, raščupanci…); Razne poslastice (mandulet, paradižot, bobići, rožada…); Nepečeni kolači (jagode, bombice od oraha, štanglice, Rafaelo kuglice, lubenice…).

Urednik
Lidija Šare
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
122
Nakladnik
Marjan tisak, Split, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-341-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,14
Tjestenine i žitarice

Tjestenine i žitarice

Emilia Valli, Maria Rosa Galli

Uključivanje različitih žitarica u prehranu može poboljšati opće zdravlje i pružiti energiju za svakodnevne aktivnosti.

Mozaik knjiga, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
Njemački. Latinica. Broširano.
5,12
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,22
Kuharica Profilovih autora

Kuharica Profilovih autora

Profil Internacional, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,99