Sve od jaja

Sve od jaja

Branka Vlahović

Mnogobrojni recepti za jela od jaja.

Jaje je po svom sastavu kompletna, vrijedna i vrlo jeftina namirnica, omiljena u kulinarstvu. Autorica u knjizi predstavlja obilje najraznovrsnijih jela s jajima od najjednostavnijih do vrlo svečanih. Recepti se nižu od predjela i juha, preko jaja kombiniranih s mesom, iznutricama, mesnim prerađevinama i ribom. Slijede jaja s raznim vrstama povrća, s rižom, tjesteninom, jaja s umacima, umaci od jaja, različita jela od jaja i na kraju slastice i napci s jajima. Uz recepte je moguće pročitati obilje korisnih savjeta i ideja.

Urednik
Josip Laća
Dimenzije
15 x 11 cm
Broj strana
222
Nakladnik
Markulin, Lukavec, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53640-616-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Koristeći stare dobre recepte, napravićete uvek cenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulen, sudžuk, džigericu, krvavicu, tlačenicu, zaseku, šunku, pršutu, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih slava.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Biskupski sladopek

Biskupski sladopek

Marija Šenoa, Zdenko Šenoa

The book "Biskupski sladopek" gives insight into the history of the Šenoa family and publishes old recipes for Alois Schönoa's desserts.

Školska knjiga, 1993.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, kiflice, torte, sladoledi, likeri, deserti...503 recepta.

Jurići d.o.o., 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49