Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Vegetina nova kuvarica ponovo otkriva radosti kuvanja i druženja za stolom.

Ako ste već vešt kuvar, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje” biće inspirativan podsetnik za neka nova primamljiva i brza jela. Ako, ipak, i pored obilja dobre volje, jedva da imate kulinarsko iskustvo, knjiga će vam poslužiti kao odličan početak za usavršavanje u raznim i zanimljivim i finim jelima, koja vas mogu podstaći da kreirate svoja.

Probajte ponovo filozofiju nove kuhinje u svojoj sopstvenoj. Među stotinu recepata za gablece, marende i užine, ručak i večeru, podeljenih na topla i hladna predjela, supe, jela od mesa, jela od piletine i ćuretine, jela od ribe, sigurno ćete otkriti mnogo novih mogućnosti - novu hranu, novo jelo, novi kulinarski postupak, jela, način serviranja... Njihova konstanta je Vegeta.

U ovoj knjizi, Vegetina najmodernija kuhinja vodi vas direktno do ukusne i ekonomične pripreme sezonske hrane, sa manje masnoće i kraćeg vremena kuvanja, uz preporuku mediteranskog, vegetarijanskog ili drugog modela ishrane.

Urednik
Jelena Ivanišević
Ilustracije
Tomislav Marić
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
227
Izdavač
Profil Knjiga, Zagreb, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53319-154-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

Knjiga vodi pravo u vašu kuhinju na veoma zanimljiv, neobičan i svež način sa mirisima, bojama i ukusima.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,24
Jedi dobro, osjećaj se dobro

Jedi dobro, osjećaj se dobro

Katherine Wright

Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.

Dušević & Kršovnik, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,72 - 9,46
Tjestenine i žitarice

Tjestenine i žitarice

Emilia Valli, Maria Rosa Galli

Uključivanje raznih žitarica u ishranu može poboljšati opšte zdravlje i obezbediti energiju za svakodnevne aktivnosti.

Mozaik knjiga, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82
Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrže sastojke koji se mogu nabaviti u našim baštama, pijacama i prodavnicama, a jela su dostupna svima i zadovoljiće svačiji ukus.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98