Sve od jaja

Sve od jaja

Branka Vlahović

Brojni recepti za jela od jaja.

Jaje je kompletan, vredan i veoma jeftin prehrambeni artikal, omiljen u kulinarstvu. U knjizi autorka predstavlja obilje najraznovrsnijih jela sa jajima, od najjednostavnijih do najsvečanijih. Recepti se kreću od predjela i supa do jaja u kombinaciji sa mesom, iznutricama, mesnim proizvodima i ribom. Slede jaja sa raznim vrstama povrća, sa pirinčem, testenine, jaja sa sosovima, sosovi od jaja, razna jela od jaja i na kraju poslastice i peciva sa jajima. Uz recepte, možete pročitati mnogo korisnih saveta i ideja.

Urednik
Josip Laća
Dimenzije
15 x 11 cm
Broj strana
222
Izdavač
Markulin, Lukavec, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53640-616-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Ponekad se zaboravlja da alkoholna pića na naše trpeze stižu uz hranu, a ne samo uz hranu, da su od davnina imala zavidnu višestruku ulogu u kulinarstvu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autor daje brojne savete i trikove kako da napravite razne specijalitete sa roštilja, uključujući različite vrste mesa, marinade i adaptacije za različite sredine i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Branka Vlahović

Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele da obogate svoj repertoar poslastica i uživaju u domaćem osveženju.

Mladost, 1986.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,32
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Noticing the lack of professional literature on international gastronomy in our country, the author of this book decided to prepare this World Chef, which includes recipes from all over the world.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82