Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Branka Vlahović

Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.

Knjiga Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici autorice Branke Vlahović, objavljena 1986. godine, sadrži 99 stranica recepata za raznovrsne osvježavajuće poslastice. Namijenjena je ljubiteljima slastica koji žele pripremiti ukusne kreme, kupove, sladolede i napitke u vlastitom domu. Knjiga nudi detaljne upute za pripremu, uključujući popise sastojaka i korake izrade, omogućujući čitateljima da s lakoćom kreiraju raznovrsne deserte. Recepti su prilagođeni različitim ukusima i prilikama, pružajući inspiraciju za kreativno eksperimentiranje u kuhinji.

Urednik
Mirjana Milač
Ilustracije
Davor Marjanović
Dimenzije
16,5 x 12 cm
Broj strana
99
Nakladnik
Mladost, Zagreb, 1986.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Razna jela koja možete napraviti od krompira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Branka Vlahović

Svaki naš pažljivo odabrani meni sastoji se od julha, glavno jelo, zadovoljiće zahteve savremene ishrane zasnovane na zdravim i laganim jelima.

Alfa, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
16,52 - 17,28
Škola kuhanja 2

Škola kuhanja 2

Simonetta Lupi Vada
Centar za informacije i publicitet (CIP), 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,567,65
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20
U jednom loncu za svaki dan

U jednom loncu za svaki dan

Ako tražite jela koja se lako pripremaju i ne zahtevaju upotrebu svakog lonca i tiganja u vašoj kuhinji, ne tražite dalje!

Znanje, 2013.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98