Efekti atomske eksplozije i mere civilne zaštite

Efekti atomske eksplozije i mere civilne zaštite

Zdravko Buzadžić, Veljko Kostić, Siniša Tanasaković
Urednik
Đuro Plčemenčić
Dimenzije
21 x 15 cm
Broj strana
520
Izdavač
Epoha, Zagreb, 1967.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Tragovi patine
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Moć ‘negativnog’ razmišljanja

Moć ‘negativnog’ razmišljanja

Tony Humphreys

U jasnim i jednostavnim stilom, Toni Hamfris otvara nove terene, uspešno izazivajući mnoge savremene psihološke teorije.

Mozaik knjiga, 2002.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,76
Voćarstvo za svakoga

Voćarstvo za svakoga

Karlo Brzica

Ovo izdanje obuhvaća opsežnu dobro raščlanjenu građu tako da čitalac čitajući knjigu dobiva odgovor na mnoga pitanja i upute za rad pri podizanju i održavanju voćnjaka.

Agroznanje, 2002.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
25,44
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktični vodič sa 400 recepata za hladna jela, idealan za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuvarska knjiga: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovišući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Hrvatski za pripremu razredbenih ispita na fakultetima

Hrvatski za pripremu razredbenih ispita na fakultetima

Emica Calogjera

Priručnik je namenjen svima koji se spremaju za polaganje razrednih ispita na fakultetima na kojima se predaje hrvatski jezik.

Hinus, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,24
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Nemački. Latinica. Tvrde korice s omotom.
28,6225,76
Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Božidar Šoša

Knjiga je namenjena studentima, tehnolozima, nutricionistima i svima koji su uključeni u ribarstvo i prehrambenu industriju.

Školska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98