Tajna dobro odjevene žene

Tajna dobro odjevene žene

Žuži Jelinek

U ovoj knjizi, poznati modni kreator daje korisne savete ženama i muškarcima o tome kako da se ukusno obuku za razne prilike i upozorava nas na modne opasnosti.

Ilustracije
Zvonko Lončarić
Naslovnica
Ferdo Bis
Dimenzije
22 x 15 cm
Broj strana
294
Izdavač
NIP, Zagreb, 1961.
 
Latinica. Tvrde korice s omotom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Oštećen omot
  • Tragovi patine
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Čar mode

Čar mode

Žuži Jelinek

Pravila privlačnosti i dobrog ukusa

Prosvjeta, 1971.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
13,98
Marija Bistrica

Marija Bistrica

Hodočasnički i župni vodič

Kršćanska sadašnjost, 1987.
Hrvatski. Latinica. Broširano s omotom.
4,42
Priručnik o sigurnosti u prometu

Priručnik o sigurnosti u prometu

Dušan Miljuš
Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
0,68
Madžarska kuhinja

Madžarska kuhinja

Livia Schiller, György Schiller

Mađarska kuhinja duguje svoju slavu jedinstvenom načinu pripreme jela. Ova kuvarska knjiga pruža sve što vam je potrebno da razumete mađarsku kuhinju; od istorije i praktičnih saveta, do svih vrsta recepata, od supa do deserta i pića.

Mladost, 1980.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
11,26
Guinnessova knjiga rekorda 2002.

Guinnessova knjiga rekorda 2002.

Ginisova knjiga rekorda iz 2003. godine deo je svetski poznate franšize koju je pokrenula pivara Ginis 1955. godine kako bi dokumentovala izuzetna ljudska i prirodna dostignuća. Ovo izdanje se ističe kao dokument svog vremena, slaveći raznolikost i krea

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Nemački. Latinica. Tvrde korice s omotom.
28,6225,76