Jela sa žara

Jela sa žara

Preko 115 recepata i jednostavnih korisnih savjeta za pripremu svih vrsta jela sa žara od svinjetine, govedine i teletine, janjetine, peradi, morske i riječne ribe na žaru, povrće i voće na žaru, kolići, kotlovine, pečenje pod pekom, marinade, umaci i dr.

Urednik
Palmina Dujmešić
Ilustracije
Marijan Dobovšek, Darko Petelin
Naslovnica
Kochen und Kuche
Dimenzije
29 x 22 cm
Izdavač
Kaligraf, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
977-1-33483-900-0

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik je namenjen korisnicima Gastrostart projekta, i predstavlja dragocen resurs za obuku i usavršavanje u kuvanju.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Branka Vlahovićšifra

Kako kuvati brzo, dobro i jeftino. 50 menija (supa, glavno jelo, desert).

Mladost, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,64
Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija vam nudi niz recepata pomoću kojih možete brzo i jeftino pripremiti ukusan hladan ili topli obrok za svaku priliku.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38