Jela sa žara

Jela sa žara

Preko 115 recepata i jednostavnih korisnih savjeta za pripremu svih vrsta jela sa žara od svinjetine, govedine i teletine, janjetine, peradi, morske i riječne ribe na žaru, povrće i voće na žaru, kolići, kotlovine, pečenje pod pekom, marinade, umaci i dr.

Urednik
Palmina Dujmešić
Ilustracije
Marijan Dobovšek, Darko Petelin
Naslovnica
Kochen und Kuche
Dimenzije
29 x 22 cm
Izdavač
Kaligraf, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
977-1-33483-900-0

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Obiteljski objed – zima

Obiteljski objed – zima

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena korišćenju zimnice i mesnih prerađevina pripremljenih za zimu. Jela i namirnice su u skladu sa principima zdrave i pravilne ishrane, a svako jelo je naznačeno njegovom energetskom vrednošću i vremenom pripreme.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Kolači – vaš ponos

Kolači – vaš ponos

Dr. Oetker
Podravka.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,16 - 4,26
Prehrana s manje ugljikohidrata - više zdravlja i energije

Prehrana s manje ugljikohidrata - više zdravlja i energije

Dušević & Kršovnik, 2018.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,99
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Gööck
Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Nemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Salate: prilog, jelo i desert

Salate: prilog, jelo i desert

Vesna Pavičić

Ova knjiga je nastala na osnovu želje da se na jednom mestu okupe različiti recepti za salate za koje se zna da imaju veliki značaj za našu ishranu.

Gospodarski list d.d., 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99