Domaća kuhinja: Hrvatski kolači 1

Domaća kuhinja: Hrvatski kolači 1

Lidija Šare, Melita Tomašević

Kolači od dizanog tijesta, torte

Urednik
Lidija Šare Melita Tomašević
Dimenzije
23,5 x 16,5 cm
Broj strana
62
Nakladnik
Knjigotisak d. o. o., Zagreb
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatski kolači 2: Kolači od biskvitnog tijesta - torte

Hrvatski kolači 2: Kolači od biskvitnog tijesta - torte

Lidija Šare

Knjiga je dio popularne zbirke tradicionalnih hrvatskih recepata. Fokusirana je na kolače od biskvitnog tijesta i torte, nudeći provjerene recepte prikupljene od baka, mama i prijateljica.

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,34
Brzo kuhanje

Brzo kuhanje

Lidija Šare
Marjan tisak, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,10
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Mali kuvar

Mali kuvar

Živka Vidojković

Konzerviranje voća i povrća

Živka Vidojković, 1971.
Srpski. Ćirilica. Broširano.
2,74
Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,367,52
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46