Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Katja Briol, Annette Bruhin, Nina Engels, Christina Wiedemann

Jednostavni recepti za svaki dan: prija i onima koji nisu vegani. S mnogo informacija i savjeta za pripremu obroka: kako planirati i jednostavno spraviti veganska jela.

Iznenadit će vas raznolikost, kreativnost i nevjerojatna slasnost veganske kuhinje! Bez obzira na to tražite li nešto brzo i jednostavno, nešto krepkije ili za po putvrdi uvez deserte i klasike koji su ionako uvijek bili veganski, s ovom knjigom nema šanse da ostanete bez ideja. Na stranicama ove kuharice čeka vas više od 45 recepata koje će i mesoljupci rado isprobati: osim obveznih jela poput špageta carbonara" s tikvicama, quichea od batata i čilija s povrčem, otkrijte i nove delicije poput okruglica od leče, odreska od korabe ili torte od sira s malinama.

Prijevod
Marija Perišić
Ilustracije
Olha Kozachenko
Naslovnica
Marija Brinkop
Dimenzije
24 x 21 cm
Broj strana
112
Nakladnik
Nauman & Gobel, Koln, 2015.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-3-62519-082-0

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Priručnik dijetalne prehrane

Priručnik dijetalne prehrane

Ratimir Kovačević, Milka Rogić, Bernarda Horvat

U ovom priručniku prikupljeni su recepti usklađeni s temeljima dijetalne prehrane osoba oboljelih od šećerne bolesti. Recepti su sastavljeni tako da sadrže raznovrsne namirnice pogodne za svaku osobu koja želi zdravu i uravnoteženu prehranu.

Hrvatska dijabetička udruga, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,54 - 12,29
Jela od mesa

Jela od mesa

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,20
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
11,34
Jela od povrća

Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Dušević & Kršovnik, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Das Buch enthält mehr als 400 Rezepte zum Kochen, Backen, Schmoren und Grillen von Fisch. Angesichts des reichhaltigen Angebots und der Tatsache, dass Fisch in der modernen Ernährung einen wichtigen Platz einnimmt, bietet das Buch die Möglichkeit, den Spe

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46