Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Urednik
Mirjana Zdravković
Ilustracije
Janez Pukšić
Naslovnica
Rade Rančić, Janez Pukšić
Dimenzije
24,5 x 17,5 cm
Broj strana
59
Izdavač
Jugoart, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 20.000 primeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zlatni kuvar

Zlatni kuvar

Milijan Stojanić
Beokolp, 2006.
Srpski. Latinica. Broširano.
1,98
Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Kuharica za sva godišnja doba

Kuharica za sva godišnja doba

U ovoj bogato ilustrovanoj kuvarici naći ćete recepte za sva godišnja doba i za sve prilike. Svi recepti su predstavljeni na isti način: na levoj strani je spisak sastojaka, a na desnoj strani uputstva za pripremu.

Veble Commerce, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,34
Recepti s jogurtom

Recepti s jogurtom

Pamela Westland

Ova kuvarska knjiga sadrži 82 stranice i uključuje recepte za predjela, glavna jela, deserte i pića.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22
Obiteljski objed – zima

Obiteljski objed – zima

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena korišćenju zimnice i mesnih prerađevina pripremljenih za zimu. Jela i namirnice su u skladu sa principima zdrave i pravilne ishrane, a svako jelo je naznačeno njegovom energetskom vrednošću i vremenom pripreme.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,985,24