Osnovi radiofonije (zbirka pokusa)
Retka knjiga
Antikvitet

Osnovi radiofonije (zbirka pokusa)

Gustav Šindler
Urednik
Gustav Šindler
Dimenzije
16,5 x 12 cm
Broj strana
99
Izdavač
Školska knjiga, Zagreb, 1951.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Svijet oko nas - enciklopedija za djecu i omladinu

Svijet oko nas - enciklopedija za djecu i omladinu

Juraj Bukša, Mladen Koritnik, Josip Malić, Ante Marjanović, Želimir Matutinović, Danica Nola, Gus...
Školska knjiga, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
Knjiga se sastoji od dva toma
13,56 - 14,99
Bez brige do zarade

Bez brige do zarade

Richard Carlson

100 saveta da pronađete put do blagostanja u svom životu

Algoritam, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,32
Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Naklada Zadro, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,65
Prirodno liječenje: Bolesti želuca i crijeva

Prirodno liječenje: Bolesti želuca i crijeva

Andrej Perevalov

U knjizi je posebna pažnja posvećena dijetama i netradicionalnim metodama lečenja. Predloženi recepti su ušli u zlatni fond narodne medicine, veoma su efikasni, a istovremeno jednostavni i pristupačni.

Begen d.o.o., 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,76
Principi interne medicine

Principi interne medicine

Prvo hrvatsko izdanje. S predgovorom Zvonka Rumboldta.

Placebo, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,36
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46