Europapress holding

Koranska 2

10000Zagreb

Croatia


Titles in our offer

Ana Karenjina I-II

Ana Karenjina I-II

Lav Nikolajevič Tolstoj

Roman koji je Dostojevski smatrao besprijekornim, a Faulkner nazvao najboljim romanom koji je ikada napisan, monumentalno je djelo Lava Tolstoja koji daje sveobuhvatan prikaz ruskog društva devetnaestog stoljeća.

Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover with dust jacket.
The book consists of two volumes
2.85
Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Postanak i Egzodus, koji su ovde tematizovani, nude scene za koje su bili zainteresovani umetnici svih perioda.

Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
3.96 - 3.98
Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Aleksandar Dragaš
Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
3.26
Čiča Goriot

Čiča Goriot

Honore de Balzac

Čiča Gorio je priča o starom ratnom profiteru Goriou i njegovim ćerkama, koje ga, nakon što ga opljačkaju do kože, ostavljaju da umre u samoći i bedi pansiona Vaker, priča koja se danas može čitati na više nivoa.

Europapress holding, 2008.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.32 - 6.99
Djeca Patrasa

Djeca Patrasa

Zoran Ferić

Pripovijedanje Zorana Ferića u "Djeci Patrasa" praznik je jezične i asocijativne inventivnosti, stalno klizanje granicom stvarnog i mogućeg, istinitog i pričinjenog.

Europapress holding, 2005.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
3.98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.20 - 6.99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.38 - 5.62
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.32
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.99