Europapress holding

Koranska 2

10000Zagreb

Hrvatska


Naslovi u ponudi

Ana Karenjina

Ana Karenjina

Tolstoj
Lav Nikolajevič Tolstoj

Roman koji je Dostojevski smatrao besprijekornim, a Faulkner nazvao najboljim romanom koji je ikada napisan, monumentalno je djelo Lava Tolstoja koji daje sveobuhvatan prikaz ruskog društva devetnaestog stoljeća.

Europapress holding, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
Knjiga se sastoji od dva toma
2,85
Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Postanak i Egzodus, koji su ovde tematizovani, nude scene za koje su bili zainteresovani umetnici svih perioda.

Europapress holding, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,96 - 3,98
Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Aleksandar Dragaš
Europapress holding, 2010.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,26
Čiča Goriot

Čiča Goriot

de Balzac
Honore de Balzac
Europapress holding, 2008.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,32 - 6,99
Djeca Patrasa

Djeca Patrasa

Zoran Ferić

Pripovijedanje Zorana Ferića u "Djeci Patrasa" praznik je jezične i asocijativne inventivnosti, stalno klizanje granicom stvarnog i mogućeg, istinitog i pričinjenog.

Europapress holding, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,203,90 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,62 - 5,75
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Elisabetta Cametti

Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,995,24