Elisabetta Cametti
Naslovi u ponudi
Kuharstvo • Priručnici i vodiči
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela
Elisabetta Cametti
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99 €
Enciklopedije, rječnici i leksikoni • Kuharstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,62 - 5,75 €
Kuharstvo • Priručnici i vodiči
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža
Elisabetta Cametti
Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76 €
Enciklopedije, rječnici i leksikoni • Kuharstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba
Elisabetta Cametti
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99 €