Elisabetta Cametti
Naslovi u ponudi
Enciklopedije, rječnici i leksikoni • Kuvarstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj
Elisabetta Cametti
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,965,22 €
Priručnici i vodiči • Kuvarstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99 €
Enzyklopädien, Wörterbücher und Lexika • Kochen
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62 €
Enciklopedije, rječnici i leksikoni • Kuvarstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba
Elisabetta Cametti
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99 €
Priručnici i vodiči • Kuvarstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso
Elisabetta Cametti
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20 €