Nevjesta obitelji Borgia

Nevjesta obitelji Borgia

Jeanne Kalogridis

Italija, 1492. Njezino ime je Sancha od Aragona. Prelijepa izvanbračna kći Alfonsa II. Napuljskog prema bešćutnosti svojega oca osjeća samo prijezir.

Kada joj proročica kaže da će mu, želi li spasiti ono što joj je najdraže, jednom morati postati slična, Sancha to odbija povjerovati. No sudbina se voli poigrati s našim nadama.

Kad je udaju za najmlađeg sina pape Antikrista, Aleksandra VI. Borgije, Sancha će se naći u zmijskom leglu u kojem svaki nepažljivi pokret može biti smrtonosan.

Vječni grad i njegova moralna iskvarenost, veličanstvene dvorane u kojima se planiraju izdaje i savezi - pred svim tim Sancha pokušava pobjeći utjehu tražeći u prijateljstvu sa svojom glamuroznom i varljivom šogoricom Lucrezijom, a zatim i u opasnoj ljubavi s njezinim lijepim, ambicioznim bratom Cesareom. Uskoro će doznati da na dvoru Borgia ništa nije onakvim kakvim se čini, a stregino će se proročanstvo ispuniti: usred smrtonosne mreže obitelji Borgia Sancha od Aragona morat će skupiti svu svoju hrabrost i lukavstvo da ih pobijedi u igri u kojoj su najvještiji.

Prijevod
Irena Škarica
Dimenzije
23 x 15 cm
Broj strana
382
Nakladnik
Profil Internacional, Zagreb, 2012.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53319-436-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kamen na cesti

Kamen na cesti

Zagorka
Marija Jurić Zagorka

Premda se Kamen na cesti znatno razlikuje od većine Zagorkinih romana, kako zbog realističkoga (socijalno-psihološkog) pristupa pripovijedanju, tako i zbog pesimističkog tona, ipak dovoljno toga dijeli s njezinim popularnim djelima.

Stvarnost, 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Povijest Kristova

Povijest Kristova

Giovanni Papini
Zbor duhovne mladeži, 1936.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,99
1945.

1945.

Janez Vipotnik
Globus.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
2,90
Zvonar crkve Notre-Dame

Zvonar crkve Notre-Dame

Hugo
Victor Hugo

Hugoov roman o srednjovjekovnom Parizu s kraja 15. stoljeća, pisan u duhu romantizma. Roman je to ljudskih strasti, roman o tri nesretne ljubavi, ali iznad svega to je epopeja o Katedrali kao "glavnom licu" i predstavniku čitave jedne epohe na zalazu.

Jutarnji list, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,76
Kutuzov I-III

Kutuzov I-III

Leontij Rakovski

Mihail Ilarionovič Kutuzov bio je ruski vojskovođa i strateg, prvensteno poznat po bitkama kod Austerlitza 1805. i kod Borodina 1812. godine.

Minerva, 1978.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
Knjiga se sastoji od tri toma
17,94
Wolf Hall

Wolf Hall

Mantel
Hilary Mantel

Wolf Hall Hilary Mantel uzbudljiv je, dinamičan, maestralno napisan povijesni roman smješten u tudorsku Englesku, u vrijeme vladavine kontroverznoga kralja Henrika VIII.

HarperCollins Publishers, 2010.
Engleski. Latinica. Broširano.
8,366,69