Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Velika kuharica: Kolači i torte namijenjena je svima koji vole pripremati slastice: kolače, torte i sitne kolače. Pripremila ju je za vas Annette Wolter, autorica najtraženijih zbirki recepata.

Naslov izvornika
Kuchen und Torten
Prijevod
Višnja Ogrizovič, Magda Weltrusky-Sablić
Urednik
Annette Wolter
Ilustracije
Odette Taubner
Naslovnica
Cveto Jeraša
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
139
Nakladnik
Cankarjeva založba, Zagreb, 1990.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica: Meso

Velika kuharica: Meso

Cornelia Adam, Elke Alsen, Marey Kurz, Brigitta Stuber, Annette Wolter

Meso iz tave, lonca i posude za pečenje. Ukusna topla i hladna jela od mesa za sve prigode – od jednostavnih do svečanih.

Naklada C, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,52 - 18,56
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Blagdani za stolom

Blagdani za stolom

Višnja Ogrizović

Knjiga je prava poslastica za ljubitelje tradicionalne hrvatske kuhinje i blagdanske gastronomije. Ova kuharica donosi bogat izbor recepata prilagođenih za blagdane i svečane prigode, slaveći zajedništvo i radost okupljanja za stolom.

Revija Svijet, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,42
Zlatna knjiga slatkih jela

Zlatna knjiga slatkih jela

Mira Vučetić

Klasični kuharski priručnik s 500 recepata za slatka jela, namijenjen svakodnevnoj pripremi slastica. Knjiga je dragocjen izvor inspiracije za ljubitelje slastičarstva, koji cijene tradiciju i kreativnost u pripremi slastica.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,74
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99