Od kostiju do pepela

Od kostiju do pepela

Kathy Reichs

Temperance Brennan briljantna je i seksipilna forenzična antropologinja kojoj se policija obraća pri rješavanju najtežih slučajeva. Ali pronalazak kostura mlade djevojke u kanadskoj provinciji Akadiji puno je više od još jednog zadatka. Évangéline, njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva, također je potjecala iz Akadije. Prozvana po liku iz jedne pjesme, u očima osmogodišnje Tempe predstavljala je najegzotičnije stvorenje na svijetu. Kad je nestala, Tempe je upozorena da ju ne traži. Trideset godina poslije, proganjana sjećanjima, počinje se pitati bi li pronađeni kostur mogao biti njezina davno izgubljena prijateljica. I otkud na njemu neobjašnjive ozljede? U međuvremenu, Ryan, njezina simpatija, istražuje niz nerazriješenih slučajeva. Tri mrtve i četiri nestale djevojke. Bi li kostur iz New Brunswicka mogao biti dio spomenutog obrasca? Dok se Tempe koristi najnovijim dostignućima u području forenzične antropologije kako bi se vratila u prošlost, Ryan lovi serijskog ubojicu. Kathy Reichs, autorica bestselera, forenzična antropologinja i producentica Foxove TV hit-serije Kosti, napisala je dosad najdojmljiviji krimić, u kojemu se Temperance Brennan obračunava s enigmom iz vlastite prošlosti. Kathy Reichs, poput svojeg izmišljenog lika, Temperance Brennan, radi kao forenzična antropologinja pri Laboratoire de sciences judiciaires et de médecine légale za okrug Quebec a hrvatskim je čitateljima poznata po hitovima: Kosti kao dokaz, Sablasni ponedjeljak, Rituali smrti, Tajne grobnica, Kobno putovanje i Već su bile mrtve.

Naslov izvornika
Bones to ashes
Prijevod
Andrea Pongrac
Urednik
Zoran Maljković
Dimenzije
19 x 12,5 cm
Broj strana
380
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2013.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53141-372-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Tajne grobnica

Tajne grobnica

Kathy Reichs
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,22
Sablasni ponedjeljak

Sablasni ponedjeljak

Kathy Reichs
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,22
Tajna boskomske doline

Tajna boskomske doline

Doyle
Sir Arthur Conan Doyle

Zbirkom ovdje sabranih kriminalističkih pripovijedaka, objavljenih 1891. i 1892. u časopisu "Strand", neobični detektiv i njegov prijatelj Watson najzad su zadobili naklonost publike.

Alfa, 1978.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
56,32 (komplet)
Ubistvo u Orijent ekspresu

Ubistvo u Orijent ekspresu

Christie
Agatha Christie

Jedan od najslavnijih vlakova svih vremena, Orient Express, iznenađujuće pun za to doba godine, tutnjeći na svom trodnevnom putovanju od Istanbula do Pariza, iznenada se zaustavlja usred noći.

BIGZ, 1975.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,86
Divljak

Divljak

Paul Boorstin

Nabijen akcijom, naglim obratima situacija, vođen sigurnom rukom pisca koji zna što je roman strave i užasa, s laganim dodirom mističnog i nadzemaljskog, ovaj tekst namijenjen je svima koji vole perfektan krimić.

Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,22
Gospođa McGinty je mrtva

Gospođa McGinty je mrtva

Christie
Agatha Christie

Gospođa McGinty je mrtva ili Krv će reći je roman Agathe Christie s Poirotom i gđicom. Oliver u glavnim ulogama.

Globus, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
5,99 - 8,64